Broocklyn Beckham og Chloe Moretz:

Nå svirrer ryktene om at paret er sammen igjen

De unge turtelduene skilte lag i fjor. Nå kan det imidlertid se ut til at de har gjenopptatt kontakten. 

RYKTENE SVIRRER: Etter at Brooklyn og Chloe har postet bilder på sosiale medier, svirrer ryktene om at paret trolig er sammen igjen. Foto: NTB Scanpix
RYKTENE SVIRRER: Etter at Brooklyn og Chloe har postet bilder på sosiale medier, svirrer ryktene om at paret trolig er sammen igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I september i fjor ble det kjent at lykken mellom Brooklyn Beckham (18) og Chloe Moretz (20) hadde tatt slutt.

Det er over seks måneder siden det unge paret skilte lag, men nå kan det imidlertid se ut til at de to turtelduene har funnet tilbake til hverandre.

Brooklyn og Chloe har nemlig fått ryktene til å svirre og fansen til å lure, etter at de begge har delt kryptiske bilder på sine Instagram-profiler.

Brooklyn, som fylte 18 for noen dager siden, delte et svart-hvitt-bilde på sin profil og fansen spekulerer i om det kan være hans eks, Chloe man ser på bildet.

Under bildet skrev han: «Jeg kan ikke vente til mai».

Can't wait till may 📕

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Det er angivelig dette som får fansen til å lure på om turtelduene planlegger å møtes igjen i mai. Dette skriver Daily Mail.

Til tross for at det er vanskelig å identifisere personen som er avbildet, svirrer ryktene etter at Chloe både likte og kommenterte bildet like etter at det ble publisert.

Chloe kastet bensin på bålet da hun delte sitt eget bilde på sin Instagram-profil. Hun brukte nemlig den samme halvmånen som hun hadde kommentert på Brooklyns bilde like før.

🌛

A post shared by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on

Viste frem kjæresten

Det var i april at det unge paret gjorde det kjent at de hadde funnet tilbake til hverandre, før de skilte lag i september.

Turtelduene delte flere bilder av hverandre i sosiale medier, men aldri før hadde de dukket opp på et offentlig arrangement sammen.

Det gjorde de imidlertid et unntak på da de ankom premieren av Moretz' film, «Neighbors 2: Sorority Rising».

- Nå er det ute. Kom dere over det. Det er slik det er. Vi er kjærester og det er det, sa blondinen til E! News under premierefesten i fjor, ifølge Contactmusic.com.

Paret klarte ikke å skjule nyforelskelsen og ga hverandre kjærlige blikk da de poserte sammen foran pressekorpset.

VISTE SEG SAMMEN: Det unge paret viste seg offentlig sammen for første gang i mai i fjor. Her er de sammen på premieren av «Neighbors 2: Sorority Rising». Foto: NTB Scanpix
VISTE SEG SAMMEN: Det unge paret viste seg offentlig sammen for første gang i mai i fjor. Her er de sammen på premieren av «Neighbors 2: Sorority Rising». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bekreftet forholdet

Romanseryktene mellom unge Beckham og Moretz svirret lenge før de faktisk bekreftet at de var i et forhold.

I think I'll keep her ❤️

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

- Jeg tror at jo mindre jeg lager det til et mysterium, jo mer slutter folk å bry seg. Så ja, vi er i et forhold, bekreftet hun til Andy Cohen på showet «Watch What Happens Live!», ifølge Contactmusic.com.

Den talentfulle skuespilleren, som selv ble forlatt av sin egen far da hun var 12 år gammel, har også skrytt av kjærestens verdensberømte foreldre.

- David er en fantastisk far og Victoria er en fantastisk mor. De er genuint veldig gode foreldre og det er det som betyr mest. Og de lagde en kjekk sønn, fortalte hun.

LES OGSÅ: Stian Blipp: - Jeg var livredd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer