NYE ROMANSERYKTER: Courteney Cox har flere ganger blitt koblet til sin kollega i TV-serien «Cougar Town», og de siste dagene har de kost seg i hverandres selskap under innspilling av scener på Hawaii. Dette bildet er tatt i november. Foto: All Over Press
NYE ROMANSERYKTER: Courteney Cox har flere ganger blitt koblet til sin kollega i TV-serien «Cougar Town», og de siste dagene har de kost seg i hverandres selskap under innspilling av scener på Hawaii. Dette bildet er tatt i november. Foto: All Over Press Vis mer

Nå svirrer ryktene igjen

Nyseparerte Courteney Cox dro til Hawaii med «Cougar Town»-kollegaen.

Publisert
SEHER.NO:  Etter at det i oktober ble kjent at den tidligere «Venner for livet»-stjernen Courteney Cox (46) og hennes ektemann David Arquette (39) hadde separert seg, har Cox flere ganger blitt koblet til skuespiller-kollegaen Brian Van Holt (41).

Paret har foreløpig ikke kommentert kjærlighetsryktene, men denne uken skal de to ha tilbragt mye tid sammen på Hawaii.

Begge to var på øygruppen for å filme scener til TV-serien «Cougar Town», som de begge spiller i.

Men ifølge avisen Daily Mail tilbragte de to også mye tid sammen utenfor kamera.

Det er dårlig nytt for Courteneys eks-mann David Arquette, som i forrige uke sa i et intervju med Oprah Winfrey at han lenge var overbevist om at Courteney var utro med Brian Van Holt, mens de to var gift.

- Det var mange historier i tabloidene om at hun hadde en affære med en fra showet, og jeg trodde på det. Ingen ville sagt noe sånt hvis det ikke var sant.

David har tidligere innrømmet at han selv har hatt et forhold til servitrisen Jasmine Waltz etter at de to ble separert.

Arquette la imidlertid til at han nå ikke lenger tror på utro-ryktene og håper på en forsoning med sin kone gjennom 11 år.

- Hun er min beste venn og jeg elsker henne av hele mitt hjerte, sa han til Oprah ifølge Daily Mail.

David Arquette og Courteney Cox spiller sammen i filmen «Skrik 4» som har norsk premiere 20. april.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg drakk øl som fire-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer