DATER IGJEN? Rapperen Tyga og realitystjernen Kylie Jenner bekreftet at de hadde gått hver til sitt forrige måned. Denne uken ble de imidlertid avbildet sammen igjen.  Foto: Rex Features
DATER IGJEN? Rapperen Tyga og realitystjernen Kylie Jenner bekreftet at de hadde gått hver til sitt forrige måned. Denne uken ble de imidlertid avbildet sammen igjen. Foto: Rex FeaturesVis mer

Nå svirrer romanseryktene rundt dem igjen

Under én måned etter bruddet, ble Kylie Jenner observert sammen med eksen sin, Tyga.

SEOGHØR.NO: I midten av mai sprakk nyheten om at realitystjernen Kylie Jenner (18) hadde brutt med rapperen Tyga (26).

Siden har de begge vært utsatt for romanserykter på hver sin kant, blant annet skal 18-åringen ha funnet tonen med den 22 år gamle artisten Jahron Anthony Brathwaite - som går under artistnavnet «PartyNextDoor».

Nå virker det imidlertid som Kylie og Tyga kan ha ordnet opp i problemene sine.

Nettstedet Mirror har snakket med kilder som hevder at de tidligere turtelduene har begynt å date igjen etter de ble observert sammen i rapperens Ferrari denne uken.

Instagram-profilen «Teatenders» har også publisert et bilde av Kylie og Tyga i den røde sportsbilen, som angivelig skal ha blitt tatt nylig. 

Verken Kylie eller Tyga har kommentert de seneste påstandene.

Saken fortsetter nedenfor.

Begynte å date ny rapper

Det var kun uker etter bruddet med den åtte år eldre rapperen at Kylie skal ha begynt å date Jahron Anthony Brathwaite. 

- Forholdet deres er ferskt, men de synes det føles riktig. De er gale etter hverandre. Hun føler at hun bare kastet bort tiden på Tyga, sa en kilde til nettstedet The Sun.

Kylie og Tyga ble sammen for to år siden, da «Keeping up with the Kardashians»-stjernen kun var 16 år gammel.

- PartyNextDoor er mye bedre for henne, ettersom han er kun fire år eldre, fortsatte kilden.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: PartyNextDoor er en artist fra Canada. Han har gitt ut flere hitlåter, blant annet sammen med den kjente artisten Drake. Foto: wenn.com
POPULÆR: PartyNextDoor er en artist fra Canada. Han har gitt ut flere hitlåter, blant annet sammen med den kjente artisten Drake. Foto: wenn.com Vis mer

- Tyga mener at Kylie er falsk

Ryktene sier at det skal være Tygas eks-forlovede Blac Chyna (27) - som nå venter barn med Kylies storebror Rob (29) - som er årsaken bak bruddet mellom Kylie og 26-åringen.

Forrige måned delte Kylie og Blac bilder sammen på hver sine Snapchat-kontoer, og hevdet at det aldri hadde vært noe vondt blod mellom dem.

Det skal ikke ha falt i god jord hos Tyga. 

- Tyga mener at Kylie er falsk og fortalte henne at han ikke føler at han vet hvem hun er lenger, fortalte en kilde til RadarOnline om Kylie og Blacs forsoning. 

Kilden mente videre at Kylie angivelig skal ha lovet rapperen for over et år siden at hun aldri ville bli venn med hans eks-forlovede - som han har sønnen King Cairo (3) sammen med.

HAR EN SØNN SAMMEN: Blac Chyna og Tyga ble et par i 2011, og året etter fikk de sønnen King Cairo sammen. Samme år forlovet de seg, men lykken tok slutt i 2014. Foto: Sharpshooter Images /Splash
HAR EN SØNN SAMMEN: Blac Chyna og Tyga ble et par i 2011, og året etter fikk de sønnen King Cairo sammen. Samme år forlovet de seg, men lykken tok slutt i 2014. Foto: Sharpshooter Images /Splash Vis mer

LES OGSÅ: Ser du hva som er nytt med Kåre Conradi?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.