Brooklyn Beckham og Chloë Grace Moretz:

Nå svirrer romanseryktene på nytt

Brooklyn og Chloë erter fansen på Instagram.

SAMMEN IGJEN?: Chloë og Brooklyn var på luftetur sammen i New York i slutten av august.Nå tror fansen at turtelduene har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN?: Chloë og Brooklyn var på luftetur sammen i New York i slutten av august.Nå tror fansen at turtelduene har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Et knapt år etter at det ble slutt, svirrer ryktene rundt Brooklyn Beckham (18) og Chloë Grace Moretz (20) igjen.

Etter forrige brudd sluttet nemlig begge å følge hverandre på sosiale medier, men denne uken la våkne fans merke til noe nytt.

Ikke bare hadde duoen begynt å følge hverandre igjen, men de har også kommentert hverandres bilder.

På et bilde Brooklyn la ut der han poserer ved et skap, har Chloë kommentert et hjerte. Og på Chloes nyeste bilde, har Brooklyn skrevet «cute x» ifølge UsWeekly.

Ble forfulgt av paparazzier

Det unge paret møttes i 2014 og ble sammen kort tid etter.

På tross av lang distanse mellom dem, klarte de å holde forholdet levende.

- Han er en veldig god gutt, og en god person. Jeg elsker å henge med ham, skrøt Mortez av Brooklyn i et TV-intervju.

I starten av forholdet prøvde de å holde det skjult, men etterhvert ble presset fra media for sterkt. Chloë sa i et intervju med TV-programmet The Talk i 2016 at mediaoppstyret begynte å tære på forholdet, ifølge UsWeekly.

STJERNEPAR: Brooklyn og Chloë var yndlinger i Hollywood da de var sammen. Nå håper fansen at de har funnet tilbake til hverandre igjen. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Brooklyn og Chloë var yndlinger i Hollywood da de var sammen. Nå håper fansen at de har funnet tilbake til hverandre igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi har vært av og på med hverandre i et par år nå, og vi har akkurat gjort det offisielt, sa hun.

- Vi løp alltid fra paparazzier og løp fra folk som snakket om oss og tok bilder. Til slutt tenkte vi, «Vet du hva? Dette ødelegger forholdet vårt.»

Men senere på høsten samme året tok forholdet brått slutt og begge slettet hverandre fra sosiale medier. Bruddet var et faktum til fansens store fortvilelse.

Ingen av dem snakket noe særlig om bruddet i media i etterkant, og begge slettet alle spor av hverandre på Instagram.

Ble bedt om å fikse på utseendet

Det unge stjerneskuddet Chloe er et hot navn i Hollywood for tiden.

I tillegg til sitt skuespillertalent blir den vakre blondinen også hyllet for sin motesans.

Men Chloe har avslørt at filmindustrien kan være tøff, og at hun flere ganger har blitt bedt om å fikse på utseendet sitt - til tross for sin unge alder - for å gjøre en enda bedre karriere.

- Jeg ble fortalt at jeg måtte forandre tennene mine hele tiden fordi jeg hadde et mellomrom mellom dem, og for å få en mer definert midje foreslo de å fjerne noen ribbein, fortalte hun til Glamour i august ifjor, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg hadde også acne da jeg var yngre, så det var mye press rundt å bli kvitt det også.

Hun innrømmet også at hvis det ikke hadde vært for moren hennes, Teri, så hadde hun lagt seg under kniven for flere år siden.

- Da jeg var 16 år ønsket jeg å forstørre brystene mine. Jeg ville også fjerne fett under haken og forminske rumpa. Men mamma sa: «Det kommer ikke på tale. Du får ikke lov til å ta plastisk kirurgi», fortalte hun til Elle.com i juni i fjor, og sa hun var glad for at moren satte ned foten.

- Hvis jeg hadde gjort noen av de tingene den gang, så hadde jeg ikke visst hvem jeg var som person i dag. Ingen burde ha lov til å gjennomgå plastiske operasjoner før de er voksne, sa hun til Glamour.

LES OGSÅ: Victoria kom med rørende hyllest til «svigerdatter» Chloe Mortez