VANSKELIG KJÆRLIGHET: Det virker som om Justin Bieber og Selena Gomez aldri klarer å bli helt ferdige med hverandre. Bildet er tatt under American Music Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Det virker som om Justin Bieber og Selena Gomez aldri klarer å bli helt ferdige med hverandre. Bildet er tatt under American Music Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå svirrer romanseryktene mellom Bieber og Gomez for fullt igjen

Tre dager etter at han postet et gammelt kyssebilde av seg selv og eksenpå Instagram, dukket hun opp på konserten hans.

Publisert

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom Norges-aktuelle Justin Bieber (22) og Selena Gomez (23) ser ut til å være en kjærlighetsaffære som aldri vil ta ordentlig slutt.

Duoen ble først sammen i 2010 og ble raskt et av Hollywoods mest populære par.

Men å være kjærester i rampelyset viste seg å ikke være så lett for de unge talentfulle stjernene, og etter et turbulent av-og-på forhold, gjorde de det slutt i 2013.

Likevel har det stadig vært rykter om at de to har funnet tilbake til hverandre, og i november hadde paret et romantisk møte på The Montage Hotel i Beverly Hills.

Der ble de fotografert mens de satt tett og pratet, før Bieber satte seg ved pianoet i hotellbaren og sang «My Girl» til Selena.

Saken fortsetter under bildet.

DEN STORE KJÆRLIGHETEN: Bieber har en rekke ganger postet bilder av seg selv og Selena etter at det ble slutt. I august 2014 delte han dette søte bildet med fansen, men angret seg og slettet det kort tid etterpå. Media rakk likevel å få med seg hendelsen. Foto: NTB Scanpix
DEN STORE KJÆRLIGHETEN: Bieber har en rekke ganger postet bilder av seg selv og Selena etter at det ble slutt. I august 2014 delte han dette søte bildet med fansen, men angret seg og slettet det kort tid etterpå. Media rakk likevel å få med seg hendelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eksene har aldri lagt skjul på at det fremdeles er sterke følelser mellom dem, og snakker ofte om hverandre i intervjuer.

- Hun er en person jeg har mye kjærlighet for. Jeg kommer aldri til å slutte å elske henne eller slutte å sjekke at alt står bra til med henne. Selv om man avslutter et forhold, så synes jeg ikke man skal slutte å bry seg. Med mindre forholdet var supergiftig og man såret hverandre fysisk eller mentalt. Vi har alltid respektert hverandre og kommer alltid til å gjøre det, fortalte Bieber til Access Hollywood før jul.

Koste seg blant publikum

Men de siste månedene har «Sorry»-sangeren blitt sett på flere dater med Kourtney Kardashian (36) og han innledet også et forhold med venninnen sin Hailey Baldwin (19).

Denne uken oppstod det derimot nye romanserykter mellom Bieber og Gomez nok en gang.

Feels

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Søndag postet nemlig ungpikeidolet et «throwback»-kyssebilde av seg selv og Selena på Instagram, hvor han har 63 millioner følgere, med teksten «Føler».

 

Selena skal også ha kommentert «Perfekt» under bildet, som har fått nesten en million kommentarer og over tre millioner likes, ifølge UsWeekley.com.

Og da Bieber onsdag holdt konsert i Staples Center i Los Angeles, som en del av verdensturneen «Purpose», satt Selena på en av de beste plassene i salen.

Til E!News forteller en kilde at hun hadde en fantastisk konsertkveld da Justin stod på scenen, og at hun etter showet tilbrakte tid med ham i sminkerommet, og til og med stilte opp på selfies med folk backstage.

- De snakker om å bli sammen igjen etter at de er ferdige med turneene sine. Men fokuset deres er likevel musikken og de fortsetter å støtte hverandre i karrierene, sier kilden til nettstedet.

UsWeekly poster også en videosnutt og bilde av Selena som blant publikum under konserten onsdag.

LES OGSÅ: Se Justin Biebers utrolige forandring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer