Hailee Steinfeld og Niall Horan:

Nå svirrer romanseryktene igjen

Den tidligere One Direction-stjernen fløy til New York for å møte «Pitch Perfect»-skuespilleren.

NYTT PAR?: Hailee Steinfeld og Niall Horan ble sett hånd i hånd da de kom ut fra et hotell sammen i New York. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR?: Hailee Steinfeld og Niall Horan ble sett hånd i hånd da de kom ut fra et hotell sammen i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er nå litt over ett år siden det ble det spekulert i om det var en romanse mellom den tidligere One Direction-stjernen Niall Horan (24) og det svenske stjerneskuddet Zara Larsson (20).

Begge parter i det angivelige kjærlighetsforholdet gikk ut og avkreftet ryktene, og påpekte at de faktisk aldri hadde møtt hverandre.

- Han er en bra fyr. Synd jeg aldri har møtt ham, spøkte 20-åringen i et intervju med den amerikanske radiostasjonen Z100.

- Jeg aner ikke hvor det kom fra. Jeg har aldri møtt henne, men det hadde såklart vært hyggelig å få til en gang. Hun virker kul, og vi kommer garantert til å møte hverandre, fortalte Niall til den svenske avisen Expressen, og avslørte samtidig at han var singel.

Nå svirrer ryktene rundt Niall Horan atter en gang, og denne gangen spekuleres det i om han har funnet kjærligheten med 21 år gamle Hailee Steinfeld, kjent fra blant annet «Pitch Perfect»-filmene.

Saken fortsetter under.

ONE DIRECTION: Niall Horan (tv), Louis Tomlinson, Zayn Malik, Liam Payne og Harry Styles. One Direction ble dannet under den britiske versjonen av X Factor i 2010. Foto: NTB Scanpix
ONE DIRECTION: Niall Horan (tv), Louis Tomlinson, Zayn Malik, Liam Payne og Harry Styles. One Direction ble dannet under den britiske versjonen av X Factor i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tatt på fersken

Det tidligere One Direction-medlemmet er for tiden aktuell med turnéen «Flicker World Tour». Lørdag forrige uke spilte han i Mexico, og onsdag denne uken hadde han konsert i Houston.

24-åringen hadde altså en tre dagers ferie fra turnéen, og hoppet på et fly til New York - der han møtte den unge, vakre skuespilleren.

Duoen ble observert sammen da de forlot et hotell i storbyen mandag 16.juli.

- Han er alene i New York, uten ansatte og venner, opplyser en kilde til US weekly, og legger til:

- Niall og Hailee har bodd på et hotell sammen i New York.

Kilden kunne fortelle at paret forlot hotellet, holdt hender, smilte og så veldig glade ut. De gikk da videre til Saks Fifth Avenue for å shoppe.

Mens det tidligere One Direction-medlemmet er på en kort pause fra sin «Flicker World Tour», er ifølge Us Weekly «Most Girls»-sangeren Hailee satt til å spille på Radio City Music Hall mandag kveld.

Saken fortsetter under bildet.

SKUESPILLER: Her er Hailee (helt til venstre) og medskuespillerne avbildet i en scene fra den tredje «Pitch Perfect»-filmen. Foto: Quantrell D. Colbert / Universal
SKUESPILLER: Her er Hailee (helt til venstre) og medskuespillerne avbildet i en scene fra den tredje «Pitch Perfect»-filmen. Foto: Quantrell D. Colbert / Universal Vis mer

Avslørt på FaceTime

Hailee ble på sin side også romantisk koblet til en kjendis rundt samme tid som Niall og Zara angivelig hadde en flørt. I hennes tilfelle svirret ryktene i om hun var involvert med Justin Bieber (24) - som forøvrig nylig ble forlovet.

21-åringen kunne imidlertid avvise at det var noe mer enn vennskap mellom de to, og at de hadde vært venner i flere år.

Romanseryktene mellomde to begynte å svirre etter at ungpikeidolet ble avbildet mens han snakket med en brunette på FaceTime. Flere mistenkte at det var Hailees ansikt på skjermen.

Kilder har uttalt overfor TMZ at de skal ha blitt introdusert til hverandre gjennom presten Carl Lentz. Begge går i kirken hans, Hillsong.

Ungpikeidolet har den siste tiden vært svært omtalt etter nyheten kom om at han og modellen Hailey Baldwin (21) hadde forlovet seg.

«Sorry»-sangeren bekreftet hendelsen i en lengre tekst på Instagram.

«Jeg hadde tenkt til å vente med å si noe, men nyhetene sprer seg fort. Så her er saken: Hailey, jeg er såååå forelsket i alt ved deg! Så forpliktet til å tilbringe livet mitt til å bli kjent med hver eneste del av å elske deg», skrev han.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

Sangstjernen røper at han fridde til 21-åringen lørdag 7. juli, og påpeker at tallet sju står for åndelig perfeksjon.

«Du er mitt livs store kjærlighet, Hailey Baldwin, og jeg ønsker ikke å dele livet med noen andre. Du gjør meg så mye bedre. Jeg gleder meg til den beste tiden av livet. Det er morsomt, fordi jeg føler at alt har falt på plass nå», skriev Bieber videre.

Ifølge TMZ og CNN gikk Bieber ned på kne på en restaurant i Bahamas. To kvinner hevdet overfor TMZ at de var vitner til frieriet.

LES OGSÅ: Kjæresten overrasket med frekk kommentar på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer