<strong>NYTT STJERNEPAR?:</strong> «Stranger Things»-fansen spekulerer for fullt i om Natalia Dyer (20) og Charlie Heaton (23) har blitt kjærester. Foto: NTB scanpix
NYTT STJERNEPAR?: «Stranger Things»-fansen spekulerer for fullt i om Natalia Dyer (20) og Charlie Heaton (23) har blitt kjærester. Foto: NTB scanpix Vis mer

Natalia Dyer og Charlie Heaton:

Nå svirrer kjærlighetsryktene rundt «Stranger Things»-stjernene

Viste franske følelser i Paris.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): TV-suksessen «Stranger Things» har gitt verden en rekke nye kjendiser det siste året. Det er nemlig langt ifra bare «Eleven», spilt av 13 år gamle Millie Bobby Brown, som har fått massiv oppmerksomhet.

Blant de som har en sentral rolle i Netflix-satsningen er Natalia Dyer (20) og Charlie Heaton (23), som spiller henholdsvis skoleflinke Nancy Wheeler og outsideren Jonathan Byers.

I TV-serien er de to hemmelig tiltrukket av hverandre, der de utforsker småbyen Hawkins mystiske hemmeligheter sammen. Nå ser det ut til at romansen har smittet over til skuespillerenes virkelige liv.

Saken fortsetter under bildet.

La vie en gris

Et innlegg delt av Charlie Heaton (@charlie.r.heaton)

Omfavnet hverandre

Duoen reiser for øyeblikket rundt på en omfattende promoteringsrunde, og denne uken gikk turen til Paris. På ferske bilder ser det ut til at de to er mer enn bare venner.

Natalia og Charlie omfavnet hverandre i den romantiske storbyen. De holdt rundt hverandre, leide hender og delte hodetelefoner.

Charlie har også postet et bilde av Natalia i den franske hovedstaden. Som bildetekst tekst har han skrevet «La vie en gris», som betyr «Livet er grått».

TV-stjernene har ikke kommentert ryktene direkte, men Ifølge Soundvenue har ikke reaksjonene latt vente på seg. Twitter koker nå over av entusiastiske «Stranger Things»-fans som håper på en romanse.

Saken fortsetter nedenfor.

Kjæresteryktene har versert siden «Stranger Things» hadde premiere i fjor. De har hele tiden unngått å svare på spørsmål om en angivelig romanse.

Charlie Heaton har tidligere blitt koblet til den 17 år eldre skuespilleren Anna Friel (40). I et norsk perspektiv er hun mest kjent fra NRK-serien «Kampen om tungtvannet».

Joe Keery, som spiller Steve Harrington i TV-serien, var også med på pressetur i Paris. I det fiksjonelle universet er han kjæresten til Nancy, men i det virkelige liv må 25-åringen nøye seg med å være tredjehjulet på vognen.

Tatt med kokain

Charlie Heaton til har ikke bare hatt oppturer i det siste. For bare et par uker siden ble han stoppet med kokain i kofferten på flyplassen LAX i Los Angeles.

På grunn av funnet ble han nektet inngang i USA. Dermed rakk ikke den lovende skuespilleren premieren på andre sesong av «Stranger Things».

<strong>UNG OG LOVENDE:</strong> Charlie Heaton (23) har opplevd stor suksess som skuespiller i Netflix-satsningen «Stranger Things». Foto: Chris Pizzello / NTB scanpix
UNG OG LOVENDE: Charlie Heaton (23) har opplevd stor suksess som skuespiller i Netflix-satsningen «Stranger Things». Foto: Chris Pizzello / NTB scanpix Vis mer

Som britisk statsborger ble Heaton verken bøtelagt eller arrestert, og hendelsen skal ikke ha hatt andre følger enn at han måtte returnere til London.

Det formidlet TV-stjernens representant i en uttalelse.

- Han ble ikke arrestert. Han ble holdt på flyplassen en stund for deretter å bli satt på et fly tilbake til London samme kveld. Dersom du er utenlandsk statsborger og det er et stort funn av narkotiske stoffer kan man bli siktet, men dersom det er til personlig forbruk er konsekvensen at man ikke blir sluppet inn i landet. Amerikansk lovgivinging er svært streng på dette, uttalte representanten.

LES OGSÅ: Karoline fikk pornotilbud etter to uker på «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer