Nå svirrer gravidryktene

Paradise-Sandras Snapchat-bilde fikk fansen til å gå amok. Nå avslører hun sannheten.

SEOGHØR.NO: Det var i april at Seoghør.no avslørte at Sandra Brataker (20) og Jørgen William Hagen Haug (24) var blitt et par.

Da Seoghør.no møtte paret på «Paradise Hotel»-finalefest i Oslo torsdag, fortalte paret at det nå svirrer mange rykter om de to.

- Alle tror jeg er gravid! Det er jeg ikke, da. Jeg la ut et bilde fra på Snapchat fra Portugal, hvor jeg skrev at jeg hadde «gravidmage», men det var jo bare fordi jeg var oppblåst.

- Jeg fikk dessverre ikke lagret bildet, men da jeg så på telefonen min kort tid etter, var det 150 meldinger på telefonen min, sier Sandra til Seoghør.no.

Og ifølge paret reagerte fansen svært positivt på ryktene.

- Alle gratulerte oss og var begeistret for en ny «Paradise Hotel»-baby. Men så vidt jeg og Sandra vet, så venter vi ikke barn, sier Jørgen og ler.

Også bildet under har ført til flere kommentarer og spørsmål om den slanke jenta er gravid.

RYKTER: Flere tror Sandra Brataker er gravid, etter hun blandt annet la ut dette bildet.
RYKTER: Flere tror Sandra Brataker er gravid, etter hun blandt annet la ut dette bildet. Vis mer

Til Seoghør.no sier hun at det å bli mamma overhodet ikke er i tankene hennes.

- Det er absolutt ikke i planen, sier hun. med et smil.

- Trist at det hele er over

På finalefesten, torsdag, kom Sandra Brataker sammen med realitykollegaene Stine Tollefsen (20) og Malin Håvardsdotter Jensen (22).

Trioen syntes det var vemodig at «Paradise Hotel» er over for deres del.

- Det er supermoro å være her. Litt godt at det endelig er ferdig, men trist at det hele er over. Men det er deilig også, sa Stine Tollefsen til Seoghør.no.

Spesielt Malin følte på at det morsomme solskinnseventyret nå er over.

- Det er veldig trist! Men vi har drukket siden klokken halv elleve i dag tidlig, så det skal nok bli en morsom kveld fordet, sa en blid Malin til Seoghør.no.

GODE VENNER: Stine Tollefsen, Malin Håvardsdotter Jensen og Sandra Brataker har holdt kontakten etter konkurransen.  Foto: Se og Hør
GODE VENNER: Stine Tollefsen, Malin Håvardsdotter Jensen og Sandra Brataker har holdt kontakten etter konkurransen. Foto: Se og Hør Vis mer

 

VEMODIG: Triana Iglesias kunne nesten ikke forstå at enda en sesong var over.
VEMODIG: Triana Iglesias kunne nesten ikke forstå at enda en sesong var over. Vis mer

- Jeg trodde ikke jeg var i stand til å bli glad i noen jente

Da Seoghør.no avslørte romansen mellom Sandra Brataker og Jørgen William Hagen Haug, sa Jørgen at Sandra er en helt spesiell jente for ham.

- Vi har vært sammen veldig mye etter vi kom hjem fra Mexico, og jeg har blitt vanvittig glad i henne. Hun er vanvittig bra for meg. Morsom, ærlig, har bein i nesa og selvfølgelig veldig fin. Akkurat det jeg trenger. Jeg er nok litt forelsket.

LEI SEG: Jørgen William Hagen Haug ville ikke slippe hånden til Sandra Brataker, da hun måtte forlate konkurransen. Foto: TV 3
LEI SEG: Jørgen William Hagen Haug ville ikke slippe hånden til Sandra Brataker, da hun måtte forlate konkurransen. Foto: TV 3 Vis mer

Også Sandra innrømmet at hun var svært begeistret for Jørgen.

- Jeg har blitt veldig glad i han! Det kan jeg si, og kunne ikke tenkt meg per dags dato å være med noen andre. Jeg er ganske betatt, sa Sandra.

Realitykollegaene var også partnere inne på hotellet, etter Jørgen kom inn igjen. Og ifølge Jørgen, kan de to takke konkurransen for at de fant hverandre.

- Jeg trodde ikke jeg var i stand til å bli så glad i noen jente, men jeg måtte tydeligvis være med på «Paradise Hotel» for å finne en som jeg kunne bli så glad i, sa han.

Det søte paret gjorde lite for å skjule sin romanse. På Instagram delte de bilder av seg sammen.

- Viktig å lade opp før det smeller med parsermoni på kveldens episode av Paradise Hotel, skrev Sandra på Instagram, etterfulgt av dette koselige bildet.

LES OGSÅ: Her er det nye hotellet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.