Hailey Baldwin og Justin Bieber:

Nå svirrer graviditetsryktene

Delte bilde som fikk fansen til å spekulere vilt.

SPEKULASJONER: Etter at Hailey Baldwin delte et bilde fra barndommen er det flere som spekulerer om at hun er gravid. Foto: NTB scanpix
SPEKULASJONER: Etter at Hailey Baldwin delte et bilde fra barndommen er det flere som spekulerer om at hun er gravid. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

De siste månedene har superparet Justin Bieber (24) og Hailey Baldwin (22), som for øvrig har byttet navn til Bieber i sosiale medier, gitt flere hint om at de har blitt smidd i hymens lenker. Duoen ventet imidlertid en god stund før de bekreftet at de er blitt mann og kone.

Bekreftelsen alle hadde ventet på, ble delt av popidolet selv, Justin Bieber på hans Instagram-profil i slutten av november.

«God Thanksgiving til alle. Første Thanksgiving som en gift mann, og første Thanksgiving som vert. Første gang begge sider av familien samlet seg», var noe av det superstjernen skrev.

Nå kan det se ut til at stjerneparet tar forholdet til neste steg, etter at det har blusset opp rykter om at Hailey er gravid. Det skriver nettstedet Mirror.

Graviditetspekulasjoner

Det var etter at Hailey delte et bilde på Instagram at fansen skal ha begynt å lure på om stjerneparet venter barn.

Innlegget den vakre modellen delte var et barndomsbilde av seg selv sammen med moren, Kennya Baldwin.

«Hei, lille meg», skrev hun til bildet.

View this post on Instagram

hi little me

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Haileys mor har en tendens til å holde seg unna rampelyset, og det er ikke ofte man får se bilder av henne i sosiale medier. Under bildet har det haglet inn med kommentarer av fansen - som mener at bildet er et hint om en mulig graviditet.

«Hailey, babyen din med Justin kommer til å bli det nydeligste barnet i verden», kommenterte en av følgerne.

«Hallo alle sammen, hun er gravid», kommenterte en annen.

«Kan nesten ikke vente med å se din og Justins baby», skrev en tredje.

Verken Justin eller Hailey har uttalt seg om spekulasjonene.

Saken fortsetter nedenfor.

Samme tur som eksen

Siden stjerneparet bekreftet at de hadde offisielt giftet seg, har det unge ekteparet blitt observert gatelangs i Beverly Hills en rekke ganger, og for tiden skal de befinne seg i Washington, der de har svippet innom byene Bellevue og Seattle, ifølge Seventeen Magazine.

Treffende nok befant Justin seg i samme område for nesten nøyaktig ett år siden, den gang med en annen dame på armen - nemlig ekskjæresten Selena Gomez (26).

Justins ekskjæreste ble avbildet av fans på restauranten Sugar Factory i Bellevue i fjor, og også i år klarte ivrige fans å dokumentere ungpikeidolets besøk - dog ikke på samme restaurant.

Flere amerikanske medier har hengt seg opp i det faktum at Justin har tatt med seg sin ferske kone på den samme rundturen som han tok med eksen på i fjor, deriblant Elle og Times Now.

Sistnevnte nettsted skriver at en rekke fans lurer på om Justin bevisst prøver å gjenskape stevnemøtet fra i fjor.

View this post on Instagram

Hunny buns punkin

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Mobbet Justins kone

Nylig kom det frem at popstjernen Miley Cyrus (26), en nær venn av Justin, ikke var spesielt hyggelig mot Biebers kone i oppveksten.

Som barn var nemlig Miley god venninne med Haileys storesøster, Alaia, og de to rottet seg ofte sammen mot Hailey og mobbet henne, skrev People.com.

Avsløringen kom da både Miley og Hailey nylig dukket opp i en ny episode av «Carpool Karaoke» med komiker og programleder James Corden (40).

GODE VENNER: Justin mottar pris fra Miley for beste mannlige artist under Billboard Music Awards i 2013.Foto: NTB scanpix
GODE VENNER: Justin mottar pris fra Miley for beste mannlige artist under Billboard Music Awards i 2013.Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg var ond mot henne. Hun prøvde å leke med oss, og da låste vi henne ute fra rommet vårt og var slemme mot henne, innrømmet sangfuglen, ifølge nettstedet.

Selv om «Malibu»-stjernen fortalte at hun oppførte seg «som et troll» mot denfire år yngre modellen, så forsvarte hun også sine egne handlinger.

- Jeg måtte være sånn. Det har gjort deg til den personen du er i dag. Det gjorde deg sterkere. Fordi jeg var et skikkelig troll mot deg, kan du nå håndtere all dritt som kommer din vei, forklarte Miley.

Hailey selv sa seg deretter enig i dette, og hyllet Miley for å ha hjulpet henne med å takle livet i rampelyset.

- Miley var det største trollet mot meg, men hun forberedte meg på denne industrien.

De to jentene er for øvrig gode venninner i dag.

LES OGSÅ: Derfor har Selena Gomez vært stille i snart tre måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer