Cara Delevingne og Ashley Benson:

Nå svirrer forlovelsesryktene

- Jeg er så lykkelig på deres vegne.

KJÆRESTER: Nylig bekreftet endelig Cara Delevingne at hun og Ashley Benson er kjærester. Nå svirrer forlovelsesryktene. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Nylig bekreftet endelig Cara Delevingne at hun og Ashley Benson er kjærester. Nå svirrer forlovelsesryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I over ett år ble det spekulert på om skuespiller Ashley Benson (29) og supermodell Cara Delevingne (26) var et par, før sistnevnte bekreftet den hyggelige kjærestenyheten i juni i forbindelse med Pride-markeringen.

Da hadde modellen nylig delt et innlegg der de to råkliner på Instagram, noe flere tolket som en bekreftelse på forholdet.

View this post on Instagram

#PRIDE 🌈❤️😍🌈❤️😍 @ashleybenson

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Det var da hun ble spurt om hvorfor hun valgte å dele det hete klippet i sosiale medier at Cara røpet at hun og Ashley har vært et par i et år nå.

- Det er Pride og det er 50 år siden Stonewall skjedde, men jeg vet ikke. Vi har akkurat feiret vårt første år sammen, så hvorfor ikke, sa hun om videoklippet under TrevorLIVE-gallaen forrige måned, ifølge People.

Nå undrer flere på om de to turtelduene har tatt forholdet ett skritt videre og forlovet seg.

- Lykkelig på deres vegne

Stjerneparet er for tiden på ferie i Saint Tropez i Frankrike, der de ifølge People er blitt observert med nye ringer på ringfingrene sine.

De nye ringene har fått Twitter til å koke, og fansen er nå overbevist om at duoen planlegger bryllup.

«Herregud, Ashley Benson og Cara Delevingne er forlovet! Jeg er så lykkelig på deres vegne», skriver en tydelig begeistret fan på Twitter.

«Cara Delevingne og Ashley Benson er virkelig FORLOVET ... Kraften deres», skriver en annen på Twitter.

Paret selv har foreløpig ikke kommentert forlovelsesryktene.

Takket kjæresten

Under gallaen der Cara omsider bekreftet forholdet til Ashley, tok hun seg også tid til å takke sin kjære da hun ble tildelt Hero-prisen for sitt arbeid i forbindelse med The Trevor Project - en stiftelse som jobber for å forebygge selvmord hos unge homofile, lesbiske, bifile og transpersoner.

BLE HEDRET: Da Cara mottok Hero-prisen under TrevorLIVE-gallaen, var selvfølgelig Ashley til stede i salen. Her er paret avbildet med Georgia May Jagger Foto: NTB Scanpix
BLE HEDRET: Da Cara mottok Hero-prisen under TrevorLIVE-gallaen, var selvfølgelig Ashley til stede i salen. Her er paret avbildet med Georgia May Jagger Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har også en veldig spesiell kvinne i salen jeg må takke, og du vet hvem du er. Hun er en av dem som lærte meg til å elske meg selv da jeg virkelig trengte det. Hun har vist meg hva ekte kjærlighet er og hvordan man aksepterer det, noe som er vanskeligere enn jeg hadde trodd, sa hun fra scenen.

- Jeg elsker deg, «Sprinkles», sa 26-åringen avslutningsvis i talen.

KYSS: Romanseryktene begynte for alvor å svirre etter at Cara og Ashley ble observert kyssende på flyplassen i London i august i fjor. Foto: NTB Scanpix
KYSS: Romanseryktene begynte for alvor å svirre etter at Cara og Ashley ble observert kyssende på flyplassen i London i august i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Lang tid å akseptere

Cara Delevingne sto frem som bifil for fire år siden, da hun bekreftet at hun var i et forhold med den ti år eldre artisten Annie Clark (36), også kjent under artistnavnet St. Vincent.

- Jeg er forelsket i kjæresten min, og det er et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min, sa hun til Vogue den gang.

Videre avslørte den britiske skjønnheten at hun lenge var forvirret over sin egen seksualitet, og at dette var noe av grunnen til at hun hadde slitt kraftig med både angst og depresjoner i oppveksten.

- Det tok meg lang tid å akseptere, men da jeg forelsket meg i ei jente som 20-åring innså jeg at jeg måtte akseptere det, forklarte Cara.

- Lett mellom dem

Forholdet til artisten skulle imidlertid ikke vare, og modellen ble koblet til flere kjendiskvinner før det i fjor begynte å versere rykter om en romanse mellom Cara og skuespillerkollega Ashley Benson.

Cara er imidlertid den første jenta Ashley har datet, og i oktober fortalte en kilde nær skuespilleren at paret er veldig lykkelige sammen.

- Dette er den første jenta Ashley har datet. Forholdet med Cara er det første sunne forholdet hun har vært i, og hun føler at alt er lett mellom dem, sa kilden den gang.

LES OGSÅ: Snakker endelig om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer