Kate Hudson og Danny Fujikawa:

Nå svirrer forlovelsesryktene

Mystisk ring har satt fart i spekulasjonene.

FORLOVET? Filmstjernen Kate Hudson og musikeren Danny Fujikawa er tilsynelatende stormforelsket. Nå spekulerer flere i om duoen skal ha tatt forholdet et sted videre. Foto: NTB scanpix
FORLOVET? Filmstjernen Kate Hudson og musikeren Danny Fujikawa er tilsynelatende stormforelsket. Nå spekulerer flere i om duoen skal ha tatt forholdet et sted videre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Kate Hudson (38) skjuler ikke at hun er stormforelsket i musikeren Danny Fujikawa.

Første gang de ble observert sammen var i mai, men i desember avslørte hun via et Instagram-innlegg at hun møtte ham allerede som 23-åring.

Nå svirrer ryktene om at turtelduene skal ha tatt forholdet et steg videre. Ifølge Daily Mail skal «Almost Famous»-skuespilleren ha blitt avbildet med en mystisk ring på fingeren den seneste tiden, noe som får flere til å spekulere i om paret er forlovet.

Hun hadde blant annet på seg ringen da hun var på shoppingtur i Los Angeles sammen med kjæresten og sønnen hennes, Bingham Hawn Bellamy (6), tidligere denne uken.

Verken Kate eller Danny har foreløpig kommentert forlovelsesryktene.

Møttes for 15 år siden

Selv om duoen ikke har vært et par i mer enn ett år, har de kjent hverandre i 15 år. Danny og Kate var nemlig i samme omgangskrets i en årrekke før de ble kjærester.

Skuespilleren var god venn med hans to stesøstre, Sara og Erin, forklarte hun selv i et innlegg på Instagram i desember.

Saken fortsetter nedenfor.

Innlegget var en markering for at duoen hadde datet i et år. Der skrev hun blant annet at det var Danny som inviterte henne med på fjelltur, som endte opp med å bli en uhøytidelig førstedate.

«Ingen av oss tok initiativ den første gangen. Det tok faktisk flere måneder før han prøvde seg på meg», røpet filmstjernen.

Ifølge Hollywood Life startet Danny Fujikawa opp plateselskapet Lightwave Records med en venn i 2013.

- Min søte mann. Han er den beste, sa hun til Extra på rød løper tidligere i år. Da hun fikk spørsmål om hva hun liker best med ham, gikk hun for en klassiker:

- Hvor lang tid har vi? Han er en god mann, sa hun, ifølge US Weekly.​

Stresser ikke med giftermål

Danny er Hudsons første offentlige romanse siden hun brøt forlovelsen med Muse-vokalist Matthew Bellamy (39) i 2014. De to har sønnen Bingham Hawn Bellamy (6) sammen.

Hudson og Bellamy satte aldri en bryllupsdato, men under et intervju med Woman's Health har hun fortalt hvorfor hun ikke stresser med å gifte seg.

- Foreldrene mine er ikke gift. Grunnen til at de ikke har giftet seg er fordi de begge to har vært gift tidligere, og de liker å ha det slik de har det nå. De føler ikke at de trenger et stykke papir for å bevise sin kjærlighet til hverandre.

- Så for meg selv så vet jeg også at ekteskap ikke er en gullbillett, sa hun til Women's Health, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

VAR FORLOVET: Matt Bellamy og Kate Hudson gjorde det slutt i desember 2014 etter fire år som kjærester og tre år som forlovet. Foto: NTB Scanpix.
VAR FORLOVET: Matt Bellamy og Kate Hudson gjorde det slutt i desember 2014 etter fire år som kjærester og tre år som forlovet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Eks-paret skal for øvrig ha beholdt et nært forhold etter bruddet.

- Vi har et supert forhold. Hun er en elskverdig person, men vi har det bedre som venner, uttalte Matt Bellamy rosende om Kate i våres.

Kate Hudson har også sønnen Ryder (14) fra ekteskapet med «Black Crow»-frontmannen Chris Robinson (51).

TOBARNSMOR: Kate Hudson er mor til sønnene Ryder (bak) og Bingham. Foto: NTB scanpix
TOBARNSMOR: Kate Hudson er mor til sønnene Ryder (bak) og Bingham. Foto: NTB scanpix Vis mer

De var gift fra 2000 til 2007.

Flørt med 14 år yngre popstjerne

I fjor sommer ble skuespilleren koblet til stjerne-DJ'en Diplo (38), og året før skal hun ha hatt en flørt med den 14 år yngre popstjernen Nick Jonas (24).

Under et intervju med Complex magazine i februar i 2016 åpnet Jonas seg om forholdet med Hudson da journalisten rett ut spurte popidolet om han noensinne hadde vært intim med 37-åringen.

- Kate er fantastisk. Vi hadde en utrolig kjemi, og er to mennesker som beundrer ulike ting ved hverandre og ser noe som er vakkert i hverandre. Jeg kommer ikke til å svare på om vi hadde sex eller ikke - av respekt for henne og privatlivet hennes. Men vi hadde en vakker kjemi, og jeg beundrer og respekterer henne fremdeles. Hun er fantastisk, sa han, ifølge E!Online.com.

Også til bladet Now magazine har artisten snakket om romansen med Hollywood-stjernen.

- Vi er svært gode venner. Uansett hva det var, er det mellom meg og henne. Vi lar det være slik. Men ting er aldri lett, sa han.

LES OGSÅ: Avslører ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer