Jeremy Meeks:

Nå svirrer forlovelsesryktene

Jeremy Meeks skal ha gått ned på kne for sin flamme.

MULIG BRYLLUP I FREMTIDEN: Chloe Greens nye diamantring skaper store spekulasjoner om hvorvidt hun og Jeremy Meeks er forlovet. Foto: NTB Scanpix
MULIG BRYLLUP I FREMTIDEN: Chloe Greens nye diamantring skaper store spekulasjoner om hvorvidt hun og Jeremy Meeks er forlovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I sommer ble det kjent at den amerikanske modellen Jeremy Meeks (33), som i 2014 ble berømt for sitt arrestasjonsbilde, hadde en het flørt med tv-personlighet og Topshop-arving Chloe Green (26).

Siden den gang har paret langt på vei bekreftet sitt forhold, og blir ofte observert sammen på både romantiske utenlandsreiser, offentlige arrangementer, i tillegg til å bli fotografert i hånd i hånd langs gatene i Los Angeles.

I går ble duoen nok en gang avbildet sammen i Beverly Hills. Én detalj som ikke har fantes tidligere, har imidlertid nå vakt stor oppmerksomhet i pressen.

Skjulte ikke hånda

Chloe kunne nemlig vise frem en stor, glitrende diamantring på den ene hånda. Nå melder blant annet TMZ at paret ser ut til å ha tatt forholdet ett steg videre, og forlovet seg.

HÅND I HÅND: Jeremy Meeks og Chloe Green smilte til fotografene da de spaserte rundt i Beverly Hills sammen fredag formiddag. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Jeremy Meeks og Chloe Green smilte til fotografene da de spaserte rundt i Beverly Hills sammen fredag formiddag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hverken Chloe eller Jeremy har annonsert en forlovelse, men førstnevnte forsøkte ikke å skjule ringfingeren for fotografene - snarere tvert imot.

- Den massive ringen på fingeren til hans kjæreste, Chloe, skriker «Vi er forlovet», skriver TMZ.

FORLOVELSESRING?: Flere medier mener dette kan være en forlovelsesring. Paret selv har imidlertid ikke kommentert spekulasjonene. Foto: NTB Scanpix
FORLOVELSESRING?: Flere medier mener dette kan være en forlovelsesring. Paret selv har imidlertid ikke kommentert spekulasjonene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jeremy Meeks fikk livet sitt snudd på hodet da han havnet bak murene som følge av våpenbesittelse i 2014. Bildet av ham gikk verden rundt og gjorde ham til en ettertraktet modell.

Da han slapp ut av fengsel i 2016, ble han nesten sporenstreks signert til et modellbyrå. Siden den gang har det gått i ett for amerikaneren.

Han ble først observert sammen milliardærdatteren Chloe Green (26) på en yacht i Tyrkia.

STERKE FØLELSER: Jeremy og Chloe klarer ikke å holde hendene fra hverandre. Foto: Splash News / NTB Scanpix
STERKE FØLELSER: Jeremy og Chloe klarer ikke å holde hendene fra hverandre. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Duoen kysset på flere bilder, som spredte seg som ild i tørt gress. Det var imidertid ett problem: Jeremy var en gift mann.

Han giftet seg nemlig med Melissa Meeks i 2008. Paret har tre barn sammen. Det tok ikke lang tid før kona fikk med seg bildene.

- Kunne ikke reddes

Da han returnerte hjem fra reisen med arvingen, skal det ha oppstått en særdeles opphetet krangel med kona.

- Vi begynte å krangle ved dørkarmen. Jeg fortalte ham hvor knust og sur jeg var. Han sa unnskyld flere ganger. Ikke for utroskapen, men for måten jeg fikk vite det på, har kona tidligere uttalt.

#nocaptionneeded 😘💕

A post shared by Melissa Meeks (@mmeeks14) on

I et intervju med Mail On Sunday fortalte Melissa også at hun var knust, og at hun ville skilles.

- Vi snakket om skilsmisse. Jeg fortalte ham at jeg ikke trodde dette ekteskapet kunne reddes. Han var enig. Ekteskapet er over, sa hun i det eksklusive intervjuet, som ble gjengitt av Daily Mail.

Bare kort tid etter at Jeremy hadde søkt om separasjon, var modellen tilbake i sin hete romanse med Chloe Green.

LES OGSÅ: Måtte følge kjærestens kamp mot heroinen fra sidelinjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer