Kylie Jenner:

Nå svirrer forlovelsesryktene

«Keeping up with the Kardashians»-stjernens nye Snapchat-bilde får fansen til å klype seg i armen.

FORLOVET?: Kylie Jenners nye diamantring får fansen til å spekulere i om hun har forlovet seg med kjæresten Travis Scott. Foto: NTB Scanpix/Snapchat
FORLOVET?: Kylie Jenners nye diamantring får fansen til å spekulere i om hun har forlovet seg med kjæresten Travis Scott. Foto: NTB Scanpix/Snapchat Vis mer

(Se og Hør): «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (20) har holdt en lav profil etter at det ble kjent at hun skal vente barn med kjæreste Travis Scott (25).

Men nå svirrer ryktene om at Kylie skal ha forlovet seg med rapperen Travis, etter at hun lørdag viste frem en ny diamantring på sin Snapchat-profil.

Kylie gjorde ingen forsøk på å skjule den svært iøynefallende ringen, da hun kjørte for å møte flere av sine berømte familiemedlemmer, ifølge Daily Mail.

RYKTEFLOM: Kylie Jenner har holdt en lav profil etter at gravidryktene begynte å svirre. Her er hun fotografert i februar. Foto: NTB Scanpix
RYKTEFLOM: Kylie Jenner har holdt en lav profil etter at gravidryktene begynte å svirre. Her er hun fotografert i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videoklippet førte raskt til at mange fans begynte å spekulere i om realitystjernen har forlovet seg, men selv har hun foreløpig ikke kommentert spekulasjonene.

- Ikke gravid likevel?

Dette er andre gangen på en uke Kylie fyrer opp under rykter om seg selv på Snapchat.

Forrige mandag fikk den angivelig gravide TV-stjernen fansen til å spekulere i at hun ikke venter barn likevel.

På et Snapchat-bilde hun la ut fra sin handletur viste hun nemlig at hun hadde kjøpt inn tamponger.

- Kylie, hvis du er gravid. Hvorfor kjøper du tamponger da?, skriver en fan på Twitter sammen med et bilde av det som tilsynelatende er Kylie Jenners varer.

- Hmm. Hvorfor kjøper Kylie tamponger hvis hun er gravid?, skriver en annen.

20-åringen har foreløpig ikke kommentert ryktene selv, men hevdet på Twitter at paparazziene har photoshopet bilder av henne.

- For det første: Hvis du skal photoshoppe bildene mine, så sjekk de bølgete linjene i bakgrunnen. Bilde nummer to er tydelig endret på, skriver hun.

- Bruker flere hundre tusen kroner på babyutstyr

Flere kilder nær Kylie hevder at hun allerede har brukt flere hundre tusen norske kroner på babyutstyr.

Kylie skal ha lagt til seg en vane, hvor hun handler titt og ofte på nett til sin kommende baby. Det skal trolig ikke være tilfeldig hva den moteriktige realitystjernen bestiller, og ifølge kildene er hennes kommende barn allerede eier av dyre designerklær.

Hennes mor, Kris Jenner (62), skal allerede være godt i gang med å planlegge den neste spin-off-serien for sitt kommende barnebarn.

- Hun vil definitivt lage en serie om Kylies graviditet. Hun har bare ikke funnet den beste måten å gjøre det på enda, sa en kilde, som skal være en nær venn av familien, til Radar Online.

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian tordner mot Scott: - Jeg tror du bevisst prøver å såre meg