FORLOVET: Tv-stjernen Maggie Grace har funnet lykken på ny, opplyser kilder om. Foto: Jonathan Leibson/Getty Images for Equality Now/AFP, NTB scanpix
FORLOVET: Tv-stjernen Maggie Grace har funnet lykken på ny, opplyser kilder om. Foto: Jonathan Leibson/Getty Images for Equality Now/AFP, NTB scanpixVis mer

Maggie Grace:

Nå svirrer forlovelsesryktene

«Lost»-stjernen Maggie Grace (33) skal ha blitt tatt på fersken utenfor brudesalong.

(Seoghør.no): Hollywood-skjønnheten Maggie Grace (33) er kjent for en rekke store rolleprestasjoner. I den populære serien «Lost» spilte hun karakteren Shannon Rutherford, og i trilogien til «Taken»-filmene hadde hun rollen som Kim Millis. Dette er bare toppen av isfjellet som er karrieren hennes.

Stjernen har også klart å bli en av sladderpressens yndlinger. Hun har hatt flere svært offentlige forhold, deriblant med Ian Somerhalder.

Han spilte stebroren hennes på tv, men bak kulissene oppsto det søt musikk dem to i mellom.

Skal være forlovet

Paret adopterte blant annet en katt sammen, som de kalte Roo. Romansen varte imidlertid ikke lenge. Siden fant hun lykken med regissør Matthew Cooke, som hun forlovet seg med i 2015.

- Minuttet etter at jeg hørte min første kjærlighetshistorie, så begynte jeg å lete etter deg - uten å vite hvor blindt det var. Elskere møtes et eller annet sted til slutt uansett. De er med hverandre hele veien, skrev hun den gang.

WHAT A MAN.💋 #StrongMenSupportStrongWomen

Et bilde publisert av Maggie Grace (@maggiegrace)

De to gikk fra hverandre i februar 2016, men stjernen holdt seg ikke singel lenge av den grunn. Nå kan US Weekly avsløre at hun angivelig skal være forlovet med en ny flamme.

En kilde sier til bladet at hun og kjæresten Brent Bushnell nå har tatt forholdet videre til det neste nivået. De to skal ha valgt å forlove seg tidligere i år.

Prøver kjoler

Det kilden forteller til magasinet stemmer med det andre kilder har rapportert om. Lørdag ble hun nemlig observert på en brudesalong i Los Angeles, der hun prøvde kjoler til den kommende store dagen.

the strongest and sweetest songs yet remain to be sung (Whitman) 💫

Et bilde publisert av Maggie Grace (@maggiegrace)

Der skal Maggie ha beklaget for at hun var forsinket. Hun hadde nemlig prøvd ringer like før hun skulle prøve kjoler.

Maggie har ikke kommentert forlovelsen selv, men de siste ukene har hun delt flere bilder av kjæresten Brent. Det hersker i hvert fall liten tvil om at de to er i et forhold.

Bryllupsplaner til side, Grace har ingen planer om å legge skuespillerkarrieren på hylla enda.

I sesong seks av «Californication» hadde 31-åringen rollen som Faith, en groupie som har en het flørt med skjørtejegeren Hank Moody, spilt av David Duchovny (54).

FAR OG DATTER: Liam Neeson og Maggie Grace har spilt mot hverandre i alle tre Taken-filmene fra 2008, 2012 og 2015. Foto: All Over Press
FAR OG DATTER: Liam Neeson og Maggie Grace har spilt mot hverandre i alle tre Taken-filmene fra 2008, 2012 og 2015. Foto: All Over Press Vis mer

Maggie var i 2014 kinoaktuell i «Taken 3». I actionfilmen spiller hun datteren til Hollywood-veteranen Liam Neeson (63).

I år er hun aktuell i to filmer som etter planen skal komme utover våren, som har fått titlene «The Scent of Rain and Lightning» og «Aftermath».

LES OGSÅ: Upopulær på settet