<strong>SLUTT PÅ ROMANSEN?:</strong> Ifølge en kilde nær Kris Jenner, skal forholdet mellom Kris Jenner og Corey Gamble ikke lenger bære preg av at de er kjærester. Foto: NTB Scanpix
SLUTT PÅ ROMANSEN?: Ifølge en kilde nær Kris Jenner, skal forholdet mellom Kris Jenner og Corey Gamble ikke lenger bære preg av at de er kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kris Jenner og Corey Gamble:

Nå svirrer bruddryktene

Kim Kardashians mamma kobles til en ny mann.

Publisert

(Se og Hør): Kris Jenner (61) ble raskt forelsket i år yngre Corey Gamble etter at det ble slutt mellom henne og Caitlyn Jenner (67) i 2015.

Etter at de to ble sammen har Kris ikke lagt skjul på sitt lidenskapelige forhold.

Kris har ofte delt bilder av de to på sin Instagram-side.

Men ifølge nettsiden Radaonline skal forholdet nå være på gyngende grunn.

<strong>TREFFES FORTSATT:</strong> Kris Jenner og Corey Gamble på ferie i Frankrike i juli. Foto: NTB Scanpix
TREFFES FORTSATT: Kris Jenner og Corey Gamble på ferie i Frankrike i juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kris skal ikke ha lagt ut et bilde av seg selv og Corey på sin Instagram på over ett år.

Realitystjernen skal isteden ha kastet sine øyne på den nigerianske Christopher Cunningham.

- De har møtt hverandre et par ganger, sist i august, sier en kilde nær Kris Jenner til Radaronline.

- Kris skulle ønske hun kunne date ham oftere, men avstanden mellom dem gjør et forhold nærmest umulig, sier kilden til nettstedet.

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen skal imidlertid ikke ha avbrutt kontakten med Corey Gamble helt.

- Forholdet dreier seg mer om forretninger og sex enn noe annet. Hun er hans «sugar mama» og begge er inneforstått med at det aldri vil bli noe mer seriøst, sier kilden til Radaronline.

Hverken Kris Jenner eller Corey Gamble har kommentert de siste påstandene.

Kris Jenner er i tillegg til sitt eget kjærlighetsliv travelt opptatt med at hun snart kan få tre nye barnebarn.

Kim Kardashian (36), Khloé Kardashian (33) og Kylie Jenner (20) skal angivelig alle tre bli foreldre. Gratulasjonene har rast inn fra både fjern og nær, og det later til at det er sannhet i ryktene som verserer.

<strong>TRIPPEL BESTEMORLYKKE:</strong> Kris kan for tiden glede seg over at Kim Kardashian (bildet) og to andre av hennes døtre venter barn. Foto: NTB Scanpix
TRIPPEL BESTEMORLYKKE: Kris kan for tiden glede seg over at Kim Kardashian (bildet) og to andre av hennes døtre venter barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Venner av Kylie og kjæresten Travis Scott har kommet med gratulasjoner, folk i «Keeping Up With The Kardashians»-produksjonen har gratulert Khloé og Kim har rett og slett bekreftet at hun blir trebarnsmor selv.

Det var kjendisnettstedet TMZ som først omtalte Kylie Jenners graviditet. Mandag bekreftet også Caitlyn Jenner, via sin talsperson, at hennes yngste datter er gravid til The Sun.

Familie og venner skal ha reagert på ulike måter da de mottok beskjeden om at den yngste Jenner-Kardashian søsteren er gravid. Kim skal ikke ha blitt spesielt glad.

- Hennes første reaksjon var «Seriøst?» sa en venn av Kim til People.com.

- Responsen hennes var ikke positiv i starten. Hun og Kanye har gjennomgått en hel prosess i flere måneder for å bli gravide, og nå skjer dette med Kylie. Hun begynte å gråte. Det tok definitivt lang tid for henne å ta det inn over seg, fortsatte vennen til nettstedet.

Kim har selv barna North (4) og Saint (21 md.) med ektemannen Kanye West (40), og nå venter de barn nummer tre via en surrogat.

- Nyheten kom ut av intet. Det var det siste de hadde trodd skulle skje. Kylie er bare 20 år og har ikke vært lenge sammen med kjæresten Travis Scott. Ingen så dette komme, sa kilden.

Det var i september at Kim selv valgte å bekrefte at hun nå blir mamma. I et klipp, publisert som en teaser for den kommende sesongen av «Keeping Up With The Kardashians», avslører Kim at det er sannhet i ryktene

Kim Kardashian dynket i mel på rød løper av pelsmotstander. Dette skjedde i forbindelse med at Kardashian skulle lansere sin nye parfyme i West Hollywood i USA. Video licensed from Splash News/All Over Press Vis mer

I klippet snakker hun med søstera Khloé (33) på iPhone-tjenesten FaceTime.

- Hva skjer hver gang jeg spør «gjett hva?», sier hun i klippet, mens hun FaceTimer med søsteren Khloé.

- Gravid. Den personen er da gravid, svarer Khloé monotont til søsteren.

- Vi skal ha et barn, skrek Kardashian, etterfulgt av et gledeshyl.

LES OGSÅ: Avslører hun graviditeten her?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer