PAPPA FOR ANDRE GANG: Peter Dinklage og kona, Erica Schmidt, venter trolig sitt andre barn. Foto: NTB Scanpix
PAPPA FOR ANDRE GANG: Peter Dinklage og kona, Erica Schmidt, venter trolig sitt andre barn. Foto: NTB ScanpixVis mer

Peter Dinklage:

Nå svirrer babyryktene igjen

- Vi elsker Erica og vi elsker hennes nye baby!

(Seoghør.no): - Peter Dinklage (47) skal bli far for andre gang sammen med sin kone Erica Schmidt (41).

Det hevder en kilde nær «Game of Thrones»-stjernen til People.

LYKKELIGE: Her sammen på verdenspremieren av filmen X-Men: Days of Future Past i New York i 2014. Foto: Charles Sykes / NTB Scanpix.
LYKKELIGE: Her sammen på verdenspremieren av filmen X-Men: Days of Future Past i New York i 2014. Foto: Charles Sykes / NTB Scanpix.

Vis mer

Under premieren av Erica Schmidt sitt stykke, «All the Fines Boys», i New York tidligere denne måneden, dukket Peter Dinklage støttende opp for sin kone.

Paret, som giftet seg i 2005, har fra før av datteren Zelig (5). Ifølge kilden kan Zelig se frem til å få et søsken i løpet av året.

Og spekulasjonene ble ikke mindre av at flere av skuespillerene i stykket plasserte sine hender på magen hennes.

På bildet som popduoen Nate and Alex Wolff la ut på sin instagram, fyrte de opp under babyryktene med en kjærlighetsærklering.

«Vi elsker Erica og vi elsker hennes baby!»

We love Erica and we love her baby! #allthefineboys

Et innlegg delt av Nat & Alex Wolff (@natandalex)

I 2011 kom den lykkelige beskjeden om at paret ventet sitt første barn.

Men for «Game of Thrones»-stjernen har ikke alltid livet vært like lykkelig og enkelt.

FAMILIEN: Peter Dinklage med datteren, kona og hunden. Snart vil den lille familien trolig få et familiemedlem til. Foto: Splash News
FAMILIEN: Peter Dinklage med datteren, kona og hunden. Snart vil den lille familien trolig få et familiemedlem til. Foto: Splash News Vis mer

Ble mobbet

Da 135 cm høye Dinklage gikk på skole i New Jersey opplevde han å bli mobbet. På et tidspunkt planla han til og med sitt eget liv.

- Jeg hadde ikke mange venner. Jeg husker at jeg en gang snakket med min beste venn, og vi kom opp med ideen om at vi skulle henge oss fra klokketårnet. Det ville gi mobberne en lærepenge, uttalte han.

PRISVINNENDE: I 2015 vant Dinklage en «Emmy» for beste mannlige birolle som Tyrion i «Game of Thrones». Foto: NTB Scanpix
PRISVINNENDE: I 2015 vant Dinklage en «Emmy» for beste mannlige birolle som Tyrion i «Game of Thrones». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hever seg over stirrende blikk

På grunn av sin lave høyde blir Dinklage lagt godt merke til i Hollywood, men etter å ha fått gode kritikker for sine skuespillerprestasjoner i filmer som «Death at a funeral» og «The Chronicles of Narnia: Prince Caspian», har han sagt at han ikke lenger bryr seg om stirrende blikk.

- Som tenåring førte høyden min til at jeg ble bitter og sint. Men etter hvert som du ble eldre, skjønner du at du må ha humor. Du skjønner at det er ikke ditt problem, det er de andre sitt, sa han til MSNBC i 2003.

Dinklage vil være tilbake på TV-skjermen i sesong syv av den populære HBO-serien, «Game of Thrones», i løpet av året.

«Game of Thrones»: Her spiller Dinklage Tyrion i den populære tv-serien. Foto: HBO
«Game of Thrones»: Her spiller Dinklage Tyrion i den populære tv-serien. Foto: HBO Vis mer

Les også: Kom med rørende hyllest til sønnen på 18-årsdagen