ER KJÆRESTER: Skuespiller Tom Hiddleton bekrefter nå at han og Taylor Swift er kjærester.  Foto: Rex Features
ER KJÆRESTER: Skuespiller Tom Hiddleton bekrefter nå at han og Taylor Swift er kjærester. Foto: Rex FeaturesVis mer

Nå svarer Taylors kjæreste på ryktene

Superparet har forholdt seg tause rundt anklagene om et PR-stunt - helt til nå.

 

Det har stormet mye rundt Taylor Swift (26) i det siste. Sangerens ekskjæreste og DJ, Calvin Harris (32), raste mot Swift fordi han mente hun satte han i ett dårlig lys da hun bekreftet at hun hadde skrevet Harris nye superhit «This Is What You Came For».

Og han var heller ikke blid da Swift nylig ble observert med en ny flamme, «The Night Manager»-skuespiller Tom Hiddleston (35).

- Vi er sammen

TETT OMSLYNGET: Tom Hiddleston og Taylor Swift gjør ingen forsøk på å skjule sin forelskelse. Her er de i Storbritannia for å hilse på hans familie. Foto: Xposure
TETT OMSLYNGET: Tom Hiddleston og Taylor Swift gjør ingen forsøk på å skjule sin forelskelse. Her er de i Storbritannia for å hilse på hans familie. Foto: Xposure Vis mer

Nå viser det seg at det ikke bare er snakk om en sommerflørt. I et intervju med The Hollywood Reporter bekrefter den britiske skuespilleren at de to er et par.

Han avviser samtidig påstandene fra flere kritikere, blant annet den britiske TV-stjernen Philip Schofield (54), om at det hele er et stort PR-stunt.

- Sannheten er at Taylor Swift og jeg er sammen, og vi er veldig lykkelige, forteller Hiddleston og fortsetter:

- Det er sannheten. Dette er ikke et PR-stunt.

To uker etter bruddet med den skotske DJ-en Calvin Harris, begynte nemlig ryktene å svirre rundt at popyndling Taylor Swift hadde funnet lykken på ny.

Dansepartnere

I juni meldte nemlig avisa The Sun at Swift satt tett omslynget med skuespiller Hiddleston på Rhode Island.

Flere utenlandske medier ga da paret økenavnet «Swiddleston».

På bildene som gikk sin seiersgang på internett satt turtelduene på noen steiner og nøt utsikten over Atlanterhavet.

Hiddleston ga Swift jakka si, og de kysset gjentatte ganger.

Men det er ikke første gang Swift og Hiddleston har blitt observert sammen.

På Met-gallaen i New York i starten av mai danset de to uhemmet, og flere kommenterte den gode kjemien til danseparet.

Og kjendisparet har også vært i Storbritannia for å hilse på Toms familie.

Nå bekrefter Tom Hiddleston dermed at de to er et par.

Saken fortsetter under bildet.

I AUSTRALIA: De siste dagene har Tom og Taylor tilbragt i Australia. Selv om han er opptatt med å spille inn filmen «Thor: Ragnarok», har de også fått tid til å dyrke kjærligheten. Foto: Splash News
I AUSTRALIA: De siste dagene har Tom og Taylor tilbragt i Australia. Selv om han er opptatt med å spille inn filmen «Thor: Ragnarok», har de også fått tid til å dyrke kjærligheten. Foto: Splash News Vis mer

Reiser verden rundt

Superparet har de siste ukene reist verden rundt sammen. I tillegg til å besøke England, feiret de to den amerikanske nasjonaldagen 4. juli sammen med en rekke kjendisvenner i nærheten av Taylors hjem i den amerikanske delstaten Rhode Island.

Blant gjestene var skuespiller-paret Ryan Reynolds og Blake Lively, «Orange is the new black»-stjernen Ruby Rose og supermodellene Gigi Hadid og Cara Delevingne.

KJENDISFEST: Taylor Swift, Tom Hiddleston, Ruby Rose, Blake Lively, Ryan Reynolds, Gigi Hadid and Karlie Kloss og Cara Delevingne var blant kjendisene som feiret USAs uavhengighetsdag sammen nær Taylors hjem på Rhode Island. Foto: Xposure
KJENDISFEST: Taylor Swift, Tom Hiddleston, Ruby Rose, Blake Lively, Ryan Reynolds, Gigi Hadid and Karlie Kloss og Cara Delevingne var blant kjendisene som feiret USAs uavhengighetsdag sammen nær Taylors hjem på Rhode Island. Foto: Xposure Vis mer

Modellene har lenge vært nære venninner av Taylor Swift og har tidligere blant annet dukket opp på scenen under hennes konserter.

Etter festen i USA reiste Taylor og Tom sammen til Australia, hvor han for tiden spiller inn filmen «Thor: Ragnarok».

Mens kjæresten var på jobb benyttet Taylor blant annet tiden til å spre glede med et overraskelsesbesøk på barnesykehuset Lady Cliento i byen Brisbane.

«Tusen takk Taylor Swift for ditt overraskelsesbesøk i dag» skrev sykehuset på sin Twitter-side etter det hjertevarme møtet med de syke barna.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Taylors overraskelse smeltet de syke barnas hjerter