ÅPENHJERTIG: Sophie Elise Isachsen skriver på bloggen om forholdet til ekskjæresten sin. Selv forklarer bloggeren at hun ønsker å være ærlig mot leserne sine. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
ÅPENHJERTIG: Sophie Elise Isachsen skriver på bloggen om forholdet til ekskjæresten sin. Selv forklarer bloggeren at hun ønsker å være ærlig mot leserne sine. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer

Sophie Elise Isachsen og Mathias:

Nå svarer Sophie Elise på kjæreste-ryktene

- Jeg vet at mange av dere har blitt nysgjerrige.

Publisert

I 2014 ble det kjent at bloggeren og realitystjerna Sophie Elise Isachsen og daværende kjæreste Mathias hadde gått hver til sitt.

Siden har 22-åringen skapt en rekke overskrifter, åpnet seg om at hun ønsket å endre fokus på bloggen, vunnet «Årets blogger»-prisen for andre år på rad, blitt kåret til den mektigste kvinnen i Medie-Norge av Medier24, og gitt ut selvbiografi - blant annet.

«ÅRETS BLOGGER»: Se den sterke takketalen til Sophie Elise under Se og Hørs Kjendisgalla her. Video: Se og Hør Vis mer

At bloggeren har mange tilhengere som følger hennes oppdateringer i sosiale medier, er ingen hemmelighet.

- Overdriver ikke

Mange har dermed bitt seg merke i at Isachsen i løpet av julen har lagt ut en rekke bilder og videoer hvor hun tilbringer tid sammen med ekskjæresten Mathias.

bloggen åpner 22-åringen seg om sin første forelskelse, og vennskapet dem imellom.

- Jeg vet at mange av dere har blitt nysgjerrige når dere har sett instagrammen min og snapchattene mine. Så jaaaa.. Meg og Mathias, skriver Isachsen innledende i blogginnlegget tittulert «En historie om kjærlighet».

Isachsen og ekskjæresten flyttet sammen til Oslo våren 2014. Etter noen måneder som samboere, flyttet imidlertid Mathias ut.

Ekte kjærlighet, Mathias ❤️

A photo posted by Sophie Elise (@sophieeliseblogg) on

- Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har vært trist og nedfor flere ganger per måned fordi jeg har savnet han så mye, ikke nødvendigvis kun som kjæreste, men som person fordi når jeg er med han så blir jeg hel, skriver hun.

- Genuin kjærlighet

Bloggeren forklarer videre at på tross av at temaet føles veldig privat, ønsker hun å være åpen og ærlig overfor leserne sine.

Hun avkrefter dermed at duoen er et par i dag.

- Men nei, vi er ikke kjærester akkurat nå - ikke per definisjon, men det føler jeg ikke vi trenger å være heller fordi det er mer enn som så. Det er genuin kjærlighet og respekt for hverandre som ikke går over, og det er vakkert.

TINDER: Blogger Sophie Elise Isachsen gjestet Senkveld og fortalte om hvorfor ingen gutter vil møte henne på Tinder. Video: TV 2 Vis mer

Isachsen har i etterkant av bruddet med Mathias vært sammen med bloggeren Robin Johansson.

Det tidligere paret ble sammen sensommeren 2014, men i januar i år kunngjorde bloggeren at hun igjen var singel.

Sykelig avhengighet

Toppbloggeren, som også har vært å se i TV2-programmet «Bloggerne», har tidligere skrevet mye om utseende, og har via bloggen røpet at hun har operert både brystene og nesa.

Under halloween-feiringen tidligere i år overrasket hun da hun valgte å kle seg ut som «sitt gamle selv», som var et slags skrekkeksempel på plastiske operasjoner.

I sin første bok som har fått tittelen «Forbilde», skriver hun også åpenhjertig om det hun selv beskriver som sykelig avhengighet av plastiske operasjoner.

Dette året har hun imidlertid skrevet flere innlegg der hun forteller at hun har fått et nytt og sunnere forhold til sin egen kropp.

Sophie Elise Isachsen ønsker ikke å kommentere saken, utover det hun har skrevet på bloggen.

Video: Anti Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer