Nå svarer Jan Thomas på Venstre-Iselins utfordring

Stortingspolitikeren kom i hjemmesydd kjole på slottsmiddag - ba selv om terningkast.

SEOGHØR.NO: Venstre-politiker Iselin Nybø (35) fikk tidligere denne uken oppmerksomhet, da hun viste frem antrekket til torsdagens middag for stortingsrepresentanter på Slottet.

Nybø avslørte at hun skulle gå i en kjole hennes mor har laget til henne, og oppfordret samtidig Se og Hørs motepoliti Jan Thomas til å gi henne et terningkast.

«Heldige meg så har ei mor som e så flinke å sy at eg kan gå i heimasydde kjole på slottsmiddagen på torsdag. Alt eg trenge nå e ein statsråd å gå inn samen med, sånn at kjolen te mor komme i Se&Hør. Til og med Jan Thomas komme te å trilla sekser på denne kjolen», skriver hun over bildet av kjolen.

Senere delte Nybø også et bilde av seg selv i kjolen.

«Klar for slottsmiddag. Fortsettelse følger», skrev hun i Facebook-innlegget.

Jan Thomas sier til Se og Hør at han synes Nybø har tatt et modig valg.

-  For et fantastisk initiativ! Jeg syns det var tøft av henne å tørre å bry seg om hva andre mener, sier Jan Thomas.

Hvilket terningkast han gir Iselins kjole kan du lese i Se og Hør førstkommende tirsdag.

Nybø la også ut en forespørsel på Facebook om å få følge av en statsråd, for å øke sannsynligheten for å få tilbakemelding fra Jan Thomas.

Helseminister Bent Høie (H) sa etter kort tid ja til å stille opp, ifølge NRK.

«Det vil være en ære å gå sammen med deg! Da kan det hende at vi ikke bare kommer i Se og Hør, men også i Bygdebladet! Spesielt med den flotte kjolen!», skrev Høie på Facebook.

Ikke alltid enig

Designeren av kjolen - Iselins mor Iren Nybø - sier til NRK at hun ikke er like opptatt av å havne i Se og Hør.

– Det er ikke alltid jeg er så enig med han Jan Thomas, så jeg vil ikke legge det voldsomt på meg hvis han skulle gi dårlig karakter.

– Men hvis Iselin trives i den, og bærer den i kveld, er det kjempefint, sier mor Nybø, som har sydd klær til datteren i mange år.

LES OGSÅ: Nicole Kidman (49) stjal showet på rød løper

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.