Jennifer Lopez:

Nå svarer hun på utroskapsryktene

Stjernens forlovelse med Alex Rodriguez er blitt overskygget av drøye beskyldninger.

SNAKKER UT: Jennifer Lopez bryter tausheten om de drøye utroskapsanklagene som har svirret rundt forloveden Alex Rodriguez den siste tiden. Foto: JLN Photography/ REX/ NTB scanpix
SNAKKER UT: Jennifer Lopez bryter tausheten om de drøye utroskapsanklagene som har svirret rundt forloveden Alex Rodriguez den siste tiden. Foto: JLN Photography/ REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

I mars avslørte Jennifer Lopez (49) og Alex «A-Rod» Rodriguez (43) at de hadde forlovet seg. I en tid der paret skulle ha feiret kjærligheten, har de siste ukene i stedet vært preget av heller dystre overskrifter og harde beskyldninger om utroskap.

Bare ett døgn etter at paret kunngjorde forlovelsesnyheten, gikk tidligere baseballspiller José Canseco (54) ut mot Rodriguez og hevdet i all offentlighet at 43-åringen har vært utro mot Lopez med ingen ringere enn Josés ekskone, Jessica Canseco. De to var gift i tre år fra - 1996 til 1999.

Verken Lopez eller Rodriguez, som har vært kjærester i om lag to år, valgte å kommentere påstandene den gang. De siste ukene har det imidlertid versert rykter om at forholdet har begynt å slå sprekker og at grobunnen er nettopp Cansecos utblåsning på Twitter - selv om ekskona hans har avkreftet det hele.

- Vet hva som er sant

Selv om paret har forholdt seg taus om utroskapsbeskyldningene, lever rykteflommen i beste velgående. I et radiointervju på onsdag så dermed ikke Lopez noen annen utvei enn å forsøke å legge lokk på de drøye påstandene.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Det betyr ingenting. Jeg vet hva som er sant. Jeg kjenner ham, og han kjenner meg. Vi er lykkelige, og nekter å la andre mennesker fortelle oss hvordan vårt forhold skal være. Jeg vet hva slags forhold vi har, fortalte 49-åringen i radiointervjuet, ifølge Hollywood Life.

NEW YORK: Mange av de største kjendisene var tilstede da den årlige TIME 100-gallaen ble holdt i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kan ta en løgndetektortest

Josés beskyldninger slo ned som en bombe i Hollywood forrige måned. Flere spekulerte på et potensielt brudd, spesielt fordi Lopez har vist seg nådeløs da hun kastet en tidligere kjæreste på dør etter at han ble fersket i utroskap.

- (...) Ser J. Lo tekste Alex Rodriguez, men lite vet hun om at han er utro mot henne med ekskona mi. Den stakkars jenta har ingen anelse om hvem han egentlig er, skrev Canseco blant annet på Twitter.

- Jeg var med henne (Jessica Canseco, journ.anm.) for et par måneder siden da han ringte henne, fortsatte han.

Avslutningsvis delte José telefonnummeret sitt og skrev at hvis Jennifer Lopez ønsket å vite sannheten, så måtte hun ringe ham.

- Jeg er villig til å ta en løgndetektortest for å bevise at alt jeg sier om Alex er 100 prosent riktig.

- Virkelig se ham

Det tilbudet vil Lopez tilsynelatende ikke takke ja til med det første. Basert på uttalelsene i radiointervjuet står 49-åringen fjellstøtt ved forlovedens side.

Artisten og skuespilleren har gjentatte ganger de siste årene gått ut og skrytt av sin utkårede - og hun har tidligere avslørt at det var hun som sjekket ham opp.

STJERNEPAR: «A-Rod» og «J Lo» avbildet sammen på MET-gallaen i New York i mai 2017. Foto: Rob Latour/REX/ NTB scanpix
STJERNEPAR: «A-Rod» og «J Lo» avbildet sammen på MET-gallaen i New York i mai 2017. Foto: Rob Latour/REX/ NTB scanpix Vis mer

- I løpet av det de neste par årene tror jeg folk virkelig vil se hvem denne personen egentlig er. Han spilte baseball og var utrolig fokusert i så mange år. En av de beste i vår tid. Men som person tror jeg flere vil bli kjent med ham nå, fortalte hun til Extra i 2017, ifølge Us Weekly.

Rodriguez har på sin side også skrytt av sin kommende kone.

- Jennifer er en av de mest brilliante forretningskvinner jeg noen gang har møtt. Hun jobber enormt hardt. Jeg vokste opp med en singel mor, og har selv to døtre, så jeg er en stor, stor promotør av likestilling for kvinner. Det er noe jeg ønsker for døtrene mine, og Jennifer er rollemodellen.

Vis mer

Bladde opp millioner

Mens Jennifer er en av de mestselgende kvinnelige artistene i USA, er Alex tidligere baseballspiller for New York Yankees. Siden han ga seg som idrettsutøver i 2016, har han vært å se som kommentator og baseballekspert.

Paret er til vanlig bosatt i New York, men har en rekke hus å velge i. De eier nemlig en luksusvilla i Bel Air og en i Hollywood Hills, i tillegg til et hus i Coral Gables i Florida.

Sammen bladde de nylig opp hele 6,6 millioner dollar, som tilsvarer rundt 56 millioner kroner, for nok en bolig - et treetasjers hus midt på stranden i Malibu i mars.

LES OGSÅ: - Skylder på seg selv etter de mislykkede forholdene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer