Cardi B:

Nå svarer hun på twerke-bråket

- Hvis jeg twerker og er halvnaken, betyr det at jeg fortjener å bli voldtatt?

NY MUSIKKVIDEO: Forrige uke ble musikkvideoen til låta «Twerk» delt, og det gikk ikke upåaktet hen. Hele musikkvideoen består av twerking, og videospaltisten Stephanie Mahill går nå hardt ut mot rapstjernen på Twitter. Video: klipp fra YoutubeVis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rapstjernen Cardi B (26) slapp forrige uke musikkvideoen til låten «Twerk», og den har ikke gått upåaktet hen.

Musikkvideoen, som for tiden florerer i sosiale medier, er visstnok en feiring av de beste «twerkerne» i verden. Og det er trygt å si at den inneholder rumper så langt øyet kan se. På et tidspunkt i videoen danser til og med rapstjernen kun iført kroppsmaling, og videoen har snart blitt sett 24 millioner ganger.

Selv om flere fans hyller den kreative musikkvideoen, er det enkelte som ikke er like begeistret.

Se klipp fra musikkvideoen øverst i saken.

Twitter-krig

Ifølge Cosmopolitan gikk Daily Caller sin videospaltist, Stephanie Hamill (32), hardt ut mot Cardi B på Twitter, og anklaget henne blant annet for å gjøre kvinner om til sexobjekter.

- I tiden med #metoo, hvordan gir dette kvinner makt?, skriver Hamill i et innlegg, og henviser til Cardi Bs twerke-video med et ønske om svar tilbake.

Rapstjernens svar lot ikke vente på seg, og når noen gir henne en sjanse til å forsvare seg, da tar hun den.

- Den sier at kvinner kan ha på seg og ikke ha på seg hva enn de ønsker. Nei betyr fortsatt nei. Så Stephanie, gjerne svar. Hvis jeg twerker og er halvnaken, betyr det at jeg fortjener å bli voldtatt og forulempet? Jeg vil gjerne vite hva en konservativ kvinne som deg tenker, svarte Cardi B.

Hamill svarte riktignok Cardi B tilbake, og skrev at hun er enig i at nei fortsatt betyr nei, men at i musikkvideoen og lignende videoer blir kvinner portrettert som «sexobjekter».

- Jeg synes at dette sårer alle kvinner og saken. Vi er ikke sexobjekter. Det er tydelig at vi ser ting på en annerledes måte (kanskje jeg bare hater på det fordi jeg ikke kan twerke), var noe av det Hamill svarte.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Fortalt meg de ekleste ting

Videre inviterte Hamill rapstjernen til å gjeste talkshowet sitt «Like It Or Not» for en aldri så liten debatt om seksuell objektivisering.

Ifølge nettstedet er 32 år gamle Hamill en tilhenger av USAs president Donald Trump, og fremfor å svare på debattforespørselen, valgte Cardi B heller å rakke ned på Trump-tilhengere i nok et Twitter-innlegg.

- Alle disse konservative menneskene har trakassert meg og fortalt meg de ekleste ting de siste dagene. Hør her, jeg ber dere ikke om å bli liberale, alt jeg sier er at dere må innrømme at presidenten deres ødelegger landet akkurat nå. Liberale eller konservative, vi alle lider som innbyggere.

Vis mer

Endte i slåsskamp

Cardi B er kjent for å skape store overskrifter, og i fjor florerte det av saker om rapstjernen og kollegaen Nicki Minaj (36) sine krangler.

Det har lenge vært kjølig stemning mellom de to rapdronningene, og det toppet seg da de havnet i slåsskamp under en kjendisfest i New York i september.

ISFRONT: Rapperstjernene Cardi B og Nicki Minaj sine krangler har tatt mye spalteplass i amerikanske medier det siste halvåret etter at de havnet i slåsskamp i New York i september. Foto: NTB scanpix
ISFRONT: Rapperstjernene Cardi B og Nicki Minaj sine krangler har tatt mye spalteplass i amerikanske medier det siste halvåret etter at de havnet i slåsskamp i New York i september. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var under en etterfest arrangert av Harper's Bazaar i forbindelse med Fashion Week, at duoen skapte overskrifter verden over.

De har begge fortalt sin side av historien i ettertid, og man kan trygt si at det er ord mot ord. Cardi B har blant annet anklaget Nicki Minaj for å ha kritisert henne for hvordan hun oppdrar datteren Kulture, noe Minaj selv har avvist.

I oktober ble det bevist at de to stjernene på langt nær hadde kommet til en enighet. Det startet da Nicki Minaj snakket om konflikten deres i radioprogrammet «Queen Radio» på Apple Music's Beats 1, ifølge People.

Etter slåsskampen i september ble nemlig Cardi B avbildet med en stor kul i panna på vei ut fra kjendisfesten. Flere har hevdet at den kom som følge av at hun fikk en sko kastet mot seg.

BLÅVEIS: Rapperen Cardi B ble avbildet med en stor kul i panna etter festens dramatikk. Foto: NTB scanpix
BLÅVEIS: Rapperen Cardi B ble avbildet med en stor kul i panna etter festens dramatikk. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette nektet imidlertid Minaj for, og hevdet at det verken var henne selv eller sikkerhetsvaktene som gikk løs på artisten den kvelden. Hun anklaget imidlertid en kamerat for å ha slått Cardi B gjentatte ganger under festen.

- Han holdt henne nede og slo henne i hodet rundt 8-9 ganger, og jeg kunne høre det. Jeg mener, det var det hardeste slaget du har hørt i hele ditt liv, sa hun i radiosendingen, ifølge E! News.

«The Barbie Dreams»-sangeren tilbød videre 100 000 dollar, altså omkring 8,5 millioner norske kroner, for å få tilgang til overvåkningskameraene fra festen.

UHELDIG: Nicki Minaj var uheldig under MTV Awards i 2014, og opplevde at kjolen revnet. Mens hun framførte sin nye låt fra scenen, kjempet artisten med å holde tøystykkene på plass. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer Vis mer Vis mer

Svarte tilbake

Cardi Bs søster, Hennessy Carolina, har også dratt seg selv inn i den opphetede krangelen. Hun anklaget Minaj for å ha lekket telefonnummeret til søsteren, noe som også ble nevnt i radioshowet.

- Hva slags tull er det dere snakker om? Slutt med løgnene. Du ville ha oppmerksomheten min, og har sagt alt mulig tull om meg, sa Minaj.

Det tok ikke lang tid før Cardi B begynte å dele en rekke videoklipp på sin Instagram-profil, der hun svarte tilbake på «Super Bass»-sangerens uttalelser.

DRAMA PÅ DRAMA: Artist Cardi B tok bladet fra munnen i hissige videomeldinger til rapstjerna Nicki Minaj. Video: Instagram @cardib / NTB Scanpix / Ingrid Cogorno Vis mer Vis mer

- La oss snakke om å lekke telefonnumre. Fortell meg om dette ikke gir mening. Hvordan ble telefonnummeret mitt lekket kun én time etter Harper's Bazaar-festen? Hvordan har det seg at alle du har et problem med, har fått nummeret sitt lekket?, sa hun i en av videoene.

Videre ble en rekke profesjonelle uenigheter mellom dem dratt opp, før hun oppfordret Minaj til å velge en side i krangelen deres.

- Hvordan kan du si at jeg er et vilt dyr som angrep deg, som du var livredd for, som ydmyket deg og spille et offer, men så plutselig nå er du en gangster? Velg en side. Vil du spille offer eller vil du være en gangster? Du lyver så mye at du ikke klarer å følge med selv, sa hun.

LES OGSÅ: Arrestert få dager etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer