Katy Perry:

Nå svarer hun på operasjonsryktene

- Mange tror brystene mine er falske, men det spiller egentlig ingen rolle.

OPERERT?: Det har lenge svirret rykter om at Katy Perry har fikset på utseendet, og nå har sangstjernen selv uttalt seg. Foto: REUTERS / NTB scanpix
OPERERT?: Det har lenge svirret rykter om at Katy Perry har fikset på utseendet, og nå har sangstjernen selv uttalt seg. Foto: REUTERS / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Popstjernen Katy Perry (33) har endelig kommet med et motsvar til alle ryktene om at hun har fått flere plastiske operasjoner utført.

I et intervju med Refinery29​, innrømmer «Roar»-sangeren at hun har gjort små inngrep, men fastslår at hun aldri har lagt seg under kniven, melder E! News.

- Jeg har tatt laser og fått injeksjoner under øynene, noe jeg vil anbefale alle som ønsker en løsning for mørke ringer under øynene. Men alt annet er ekte, avslører hun, og legger til at mange tror brystene hennes er falske.

- Men det spiller egentlig ingen rolle.

Saken fortsetter under bildet.

Har endret på kostholdet sitt

Selv om popstjernen ikke har gjort noen store plastiske inngrep selv, er hun tydelig på at det ikke nødvendigvis er negativt å gjøre det.

33-åringen påpeker videre at hun, fremfor å legge seg under kniven, følger en fast rutine for å bevare utseendet sitt. Blant annet er hun streng på matfronten.

- Jeg elsker mat. Noen ganger når jeg er i dårlig humør, er alt jeg vil ha is fra McDonalds som smaker det samme uansett hvilket land du er i, forteller sangfuglen, og legger til at det ikke er bra i det lange løp:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer