Katy Perry:

Nå svarer hun på operasjonsryktene

- Mange tror brystene mine er falske, men det spiller egentlig ingen rolle.

OPERERT?: Det har lenge svirret rykter om at Katy Perry har fikset på utseendet, og nå har sangstjernen selv uttalt seg. Foto: REUTERS / NTB scanpix
OPERERT?: Det har lenge svirret rykter om at Katy Perry har fikset på utseendet, og nå har sangstjernen selv uttalt seg. Foto: REUTERS / NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Popstjernen Katy Perry (33) har endelig kommet med et motsvar til alle ryktene om at hun har fått flere plastiske operasjoner utført.

I et intervju med Refinery29​, innrømmer «Roar»-sangeren at hun har gjort små inngrep, men fastslår at hun aldri har lagt seg under kniven, melder E! News.

- Jeg har tatt laser og fått injeksjoner under øynene, noe jeg vil anbefale alle som ønsker en løsning for mørke ringer under øynene. Men alt annet er ekte, avslører hun, og legger til at mange tror brystene hennes er falske.

- Men det spiller egentlig ingen rolle.

Saken fortsetter under bildet.

HELT NATURLIG: Sangeren fastslår at foruten noen små inngrep med laser og injeksjoner, har hun ikke gjort noe som helst kirurgisk med kroppen. Foto: AP / NTB scanpix
HELT NATURLIG: Sangeren fastslår at foruten noen små inngrep med laser og injeksjoner, har hun ikke gjort noe som helst kirurgisk med kroppen. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Har endret på kostholdet sitt

Selv om popstjernen ikke har gjort noen store plastiske inngrep selv, er hun tydelig på at det ikke nødvendigvis er negativt å gjøre det.

33-åringen påpeker videre at hun, fremfor å legge seg under kniven, følger en fast rutine for å bevare utseendet sitt. Blant annet er hun streng på matfronten.

- Jeg elsker mat. Noen ganger når jeg er i dårlig humør, er alt jeg vil ha is fra McDonalds som smaker det samme uansett hvilket land du er i, forteller sangfuglen, og legger til at det ikke er bra i det lange løp:

- Det får deg til å føle deg godt i ett sekund, men så går det over. Det siste året har jeg spist bedre enn jeg noensinne har gjort. Mindre hurtigmat og mindre sukker. Og kroppen min føles så mye bedre! Ansiktet mitt gløder!

Selv om hun snakker mye om kropp og utseende, er Katy tydelig på at man ikke skal endre på noe basert på hva andre liker eller ikke liker, med et stikk til bildetjenesten Instagram.

- Mange av oss lever for det bildet, og så er verdien antall «likes».

Saken fortsetter under bildet.

SUPERSTJERNE: Katy Perry har i en årrekke toppet hitlistene med sine sanger. Her avbildet under en konsert i Texas nylig. Foto: AFP / NTB scanpix
SUPERSTJERNE: Katy Perry har i en årrekke toppet hitlistene med sine sanger. Her avbildet under en konsert i Texas nylig. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer

Konflikt med Taylor Swift

Det er ikke bare rykter om plastisk kirurgi som har stormet rundt Katy Perry. Hun har også i en årrekke vært i konflikt med musikerkollegaen Taylor Swift (28).

Det hele startet i 2014, og feiden deres har handlet om alt fra gamlekjærester til dansere til musikken. Flere medier har omtalt dem som «fiender» grunnet striden, som har foregått både i sosiale medier og ellers i livet.

Saken fortsetter under bildet.

LANGVARIG KONFLIKT: Katy Perry og Taylor Swift har kranglet siden 2014. Foto: REUTERS / NTB scanpix
LANGVARIG KONFLIKT: Katy Perry og Taylor Swift har kranglet siden 2014. Foto: REUTERS / NTB scanpix Vis mer

Stikk fra begge to har resultert i flere spekulasjoner, for ingen av dem har snakket særlig direkte om feiden tidligere. I mai valgte Katy imidlertid å åpne seg, og hun hadde en klar beskjed til Taylor da hun gjestet «The Late Late Show»-verten James Cordens segment «Carpool Karaoke».​

Da talkshowverten konfronterte 33-åringen om feiden, hadde hun dette å si:

- Det er en situasjon. Ærlig talt, det var egentlig hun som startet det, og det er på tide at hun avslutter det, sa hun i bilen, og oppfordret med det «22»-sangeren til å få en slutt på det hele, en gang for alle.

Saken fortsetter under videoen.

SNAKKET UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer Vis mer

Det var et intervju med musikkmagasinet Rolling Stone som startet det hele i 2014. Der hevdet Taylor Swift at en annen popstjerne hadde prøvd å stjele danserne hennes. Artisten ble aldri navngitt, men enkelte begynte å lure på om hun snakket om «Fireworks»-sangeren.

Spekulasjonene toppet seg da Katy skrev følgende på Twitter: «Hold utkikk etter Regina George (slem jente fra «Mean Girls», journ.anm.) i fåreklær».

Mange trodde meldingen refererte til Taylors uttalelser om danserne. Siden har det vært en kald front mellom de to damene, som begge er blant de mest suksessrike i det amerikanske musikkmarkedet om dagen.

Da Taylor Swift ga ut låta «Bad Blood», hvor hun synger om en positiv relasjon snudd mot det negative, var det mange som spekulerte i om låta handlet om Katy. Det ble imidlertid aldri bekreftet.

Kobles til ny flørt

I desember ble sangstjernen observert med en ny mann, etter at det i februar ble slutt mellom henne og skuespiller Orlando Bloom (41).

Saken fortsetter under bildet.

MYSTISK FØLGESVENN: 2. juledag var Katy Perry å se i den danske hovedstaden, der hun gikk arm i arm med en ukjent mann. Foto: Splash News/ NTB scanpix
MYSTISK FØLGESVENN: 2. juledag var Katy Perry å se i den danske hovedstaden, der hun gikk arm i arm med en ukjent mann. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Det var under et besøk i den danske hovedstaden at duoen ble observert. Katy holdt hele kvelden svært tett kontakt med den mystiske mannen, og de besøkte flere av byens beste utesteder, meldte danske Se og Hør.

Ifølge Splash News antas det at Katy var i Danmark for å besøke sin søster Angela. Hun er gift med rockeren Svend Lerche fra bandet The Daylights.

Rangerte sengepartnere

I juni i fjor vekket dessuten Katy mye oppsikt da hun under en livestream på YouTube avslørte hvem av ekskjærestene hennes som var best i sengen.

Hun var midt i promoteringen av albumet «Witness», og lot fansen få et innblikk i livet hennes ved hjelp av fem kameraer satt opp i en villa i Los Angeles.

Blant annet fikk hun besøk av America Ferrera, Dita Von Teese og Sia, men det var med James Corden som gjest at hun rangerte ekskjærestene etter hvem som var best i senga, ifølge Daily Mail.

Rødmende fortalte hun at DJ'en Diplo (39), som hun datet kort i 2014, fikk en tredjeplass. På andreplass lå skuespilleren Orlando Bloom (41).

Saken fortsetter under bildet.

EKSER: Katy Perry og John Mayer var tidligere et par. Foto: Alex Wong/ Getty Images/ AFP/ NTB scanpix
EKSER: Katy Perry og John Mayer var tidligere et par. Foto: Alex Wong/ Getty Images/ AFP/ NTB scanpix Vis mer

På toppen av listen havnet sangeren John Mayer (40), som hun datet av og på over en periode på tre år.

Perry la fort til at alle tre er fantastiske i senga og at hun gjerne ville hoppet til køys med dem igjen hvis hun fikk sjansen.

Ikke lenge etter kom det svar fra både Diplo og John Mayer. Sistnevnte tok det hele med knusende ro, ikke overraskende ettersom han toppet listen.

- Jeg er ikke så opptatt av berømmelse lenger. Jeg får spille musikk som rører meg, og jeg lever et godt liv, sa han til Rolling Stones.

Det var den eneste kommentaren han ville gi til media i forbindelse med listen til Katy Perry, men han innrømmet allikevel at hans sangen «Still Feel Like Your Man», handler om Katy.

​LES OGSÅ: Viste frem de nyfødte tvillingene for første gang