STJERNEPAR: Helt siden Blake Shelon og Gwen Stefani fant lykken sammen i fjor, har det svirret en rekke rykter rundt forholdet deres.  Foto: Afp
STJERNEPAR: Helt siden Blake Shelon og Gwen Stefani fant lykken sammen i fjor, har det svirret en rekke rykter rundt forholdet deres. Foto: AfpVis mer

Nå svarer hun på bryllupsryktene

Gwen Stefani ble konfrontert med spekulasjonene under «The Ellen DeGeneres Show».

SEOGHØR.NO: I slutten av 2015 ble romansen mellom artistene Gwen Stefani (46) og Blake Shelton (40) avslørt, kun måneder etter de begge gikk gjennom kjærlighetsbrudd på hver sin kant.

Kun uker etter at Shelton skilte seg fra kona Miranda Lambert (32), gikk Gwen og ektemannen gjennom 13 år, Gavin Rossdale (48), hver til sitt.

Virvelvind-romansen mellom «The Voice»-kollegene Gwen og Blake har ført til en rekke spekulasjoner rundt både barn og et fremtidlig bryllup.

Da 46-åringen nylig gjestet talkshowet «The Ellen DeGeneres Show», snakket hun for første gang om ryktene som sier at hun skal gite seg med countrysangeren.

- Jeg er så glad for at dere er lykkelige. Før jeg lager planer, fordi jeg liker å planlegge på forhånd, fortell meg om dere skal gifte dere. Jeg trenger å vite det sånn at jeg kan få det inn i kalenderen, sa Ellen, ifølge Contactmusic.com.

Gwen svarte følgende:

- Åh, du er gal. Dere skal få vite det om jeg gifter meg, sa hun lattermildt.

Saken fortsetter nedenfor.

Hi Gx

Et bilde publisert av Gwen Stefani (@gwenstefani)

Hjalp henne gjennom sorgen

Gwen har flere ganger uttrykket at hun gjennomgikk en svært vanskelig periode etter bruddet med Gavin Rossdale, som hun hadde vært sammen med i 20 år.

Rossdale skal nemlig ha hatt et tre år langt hemmelig forhold til familiens mangeåringe barnepike, Mindy Mann.

Eksparet har barna Kingston (10), Zuma (8) og Apollo (2) sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

SJOKKBRUDD: Gavin Rossdale og Gwen Stefani var sammen i 20 og gift i13 år før de i fjor avslørte at de skulle skilles.  Foto: Ap
SJOKKBRUDD: Gavin Rossdale og Gwen Stefani var sammen i 20 og gift i13 år før de i fjor avslørte at de skulle skilles. Foto: Ap Vis mer

Det tok lang tid før Gwen bekreftet at hun hadde funnet lykken med Blake, men da hun gjestet radiokanalen 103.7 KVIL i november i fjor, lettet hun på sløret.

- Han er en veldig kul type - det må jeg si, sa hun og fortsatte:

- Det har vært mange som har hjulpet meg gjennom denne tragedien. Det er definitivt visse mennesker som har styrt meg i riktig retning. Blake hjalp meg gjennom sorgen, sa hun åpenhjertig ifølge People.

Det var under Vanity Fairs etterfest etter Oscar-utdelingen i slutten av februar at duoen viste seg sammen på rød løper for første gang.

VISTE SEG SAMEN: Det var under Vanity Fairs etterfest etter Oscar-utdelingen i slutten av februar at duoen viste seg sammen på rød løper for første gang. Foto: Rex Features
VISTE SEG SAMEN: Det var under Vanity Fairs etterfest etter Oscar-utdelingen i slutten av februar at duoen viste seg sammen på rød løper for første gang. Foto: Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har vurdert å slutte med musikken