Sophie Elise Isachsen:

Nå svarer hun om Isak

Sophie Elise Isachsen har fått flere spørsmål fra følgerne sine.

SVARER: Sophie Elise Isachsen tar bladet fra munnen. Foto: Espen Solli/TV 2
SVARER: Sophie Elise Isachsen tar bladet fra munnen. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at spørsmålene er mange når det gjelder ståa i relasjonen mellom «Farmen kjendis»-duoen Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27).

For bare kort tid siden var det nok mange som imidlertid ble overrasket. Den gang dukket det nemlig opp kryptiske innlegg i sosiale medier, som hintet om brudd mellom de to.

I ettertid har de likevel, etter alt å dømme, blitt gjenforent. Blant annet skal de ha blitt observert sammen på handletur i Sverige.

Spørsmålsrunde

Spørsmålene er likevel mange om hva som faktisk er ståa mellom dem, og lørdag ettermiddag har influenseren svart på et par spørsmål om Dreyer i sosiale medier.

På Instagram-story har hun nemlig lagt ut et spørsmål fra en følger, som spør om følgende: «Hva har skjedd mellom deg og Isak? Er dere sammen eller hva?»

FORELSKA: Årets «Farmen kjendis»-vinner får spørsmål om ryktene mellom han og Sophie Elise. Reporter: Thea Hope Vis mer

Som nevnt er dette blant spørsmålene Isachsen har valgt å svare på.

«Så mange spørsmål om dette, forståelig nok. Jeg kan i alle fall si at det er ekstremt vanskelig å navigere en relasjon når man er offentlig, og jeg hadde verken trodd eller ønsket at det skulle være slik det er nå. Merker at jeg sliter veldig med å skrive noe mer, de små delene av dette jeg får ha privat er viktig for meg uansett», skriver hun på Story.

- Fine minner

Dette er ikke det eneste hun svarer på.

«Er det ekte kjærlighet? Du virker helt betatt på 'Farmen'», spør en annen følger, hvorpå influenseren svarer:

OBSERVERT SAMMEN: Denne videoen setter fyr på spekulasjonene. Video: Privat / Rød Løper Vis mer

«Dette er jo også vanskelig å snakke om, ettersom folk har laget sin egen oppfatning, folk tror jo de vet alt. Man kan jo tenke seg selv, i absolutt alle forhold, til og med de du er aller nærmest, er det mye man ikke vet. Å være der inne og vite at alt skulle komme på TV lang tid etterpå er jo litt av et press på toppen av det hele».

Videre påpeker Sophie Elise at hun samtidig følte det var ekte, og i det lange løp riktig.

«Og i hvert fall ikke noe PR-greier som noen har fått for seg, det hadde jo vært helt sinnssykt. Uansett hvordan ting har vært i ettertid har jeg, når alt kommer til alt, fine minner av den opplevelsen og jeg kommer til å huske det for alltid. Alle mine topp ti minner der inne er med oss, og etter hvert har vi sett alle episodene sammen som har vært gøy», fortsetter hun.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Sophie Elise i denne saken, men har foreløpig ikke lykkes. Isak Dreyer har ikke besvart vår henvendelse.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Dette svarer Sophie Elise om at hennes forhold til «Farmen kjendis»-kollega. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Bekreftet romansen

Under «Farmen kjendis»-oppholdet utviklet det seg varme følelser mellom duoen.

Under «Farmen kjendis»-finalefesten bekreftet Isachsen overfor Se og Hør at hun og Dreyer datet. Influenseren kunne også avsløre at de hadde møtt hverandres foreldre, mens Dreyer på sin side lot være å svare på de mest private spørsmålene om romansen.

I ettertid har det imidlertid vært uklart hva som er ståa mellom dem nå.

LES OGSÅ: Brudd for «Farmen»-paret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer