Kit Harington:

Nå svarer han på utroskapsanklagene

«Game of Thrones»-stjernen nekter for intim omgang med russisk modell.

DRØYE BESKYLDNINGER: En russisk modell påstår at hun har hatt en affære med den britiske skuespilleren Kit Harington, som er gift med Rose Leslie. Nå slår han tilbake mot beskyldningene. Foto: NTB Scanpix
DRØYE BESKYLDNINGER: En russisk modell påstår at hun har hatt en affære med den britiske skuespilleren Kit Harington, som er gift med Rose Leslie. Nå slår han tilbake mot beskyldningene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nylig gikk den russiske modellen og skuespilleren Olga Vlaslova ut i media med sjokkpåstander om at hun har hatt en affære med den britiske skuespilleren Kit Harington (31).

Ifølge USA Today hevder Vlaslova at de to møttes i Luxembourg i september i fjor, og at affæren skal ha pågått både før og etter at Hollywood-stjernen giftet seg med skuespillerkollega, Rose Leslie (31), i sommer.

Vlaslova tok påstandene ett steg videre da hun nylig publiserte nakenbilder av det som tilsynelatende skal forestille Harington uten en tråd, sovende i ei seng. Ifølge Independent settes det derimot store spørsmålstegn ved hvorvidt bildene er autentiske eller ei.

Saken fortsetter nedenfor.

- Aldri møtt Olga

Den nye vendingen i saken har definitivt kastet ytterligere vann på ryktemølla, og i kjølvannet av utroskapsanklagene kommer «Game of Thrones»-stjernen nå med en offentlig uttalelse via sin representant.

Der benekter Harington noen form for forbindelse til den russiske modellen og skuespilleren.

- Dette er fullstendig falske påstander. Han har aldri vært i Luxembourg, ei har han heller noensinne tidligere møtt Olga Vlaslova, heter det i kunngjøringen, ifølge Independent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer