Kit Harington:

Nå svarer han på utroskapsanklagene

«Game of Thrones»-stjernen nekter for intim omgang med russisk modell.

DRØYE BESKYLDNINGER: En russisk modell påstår at hun har hatt en affære med den britiske skuespilleren Kit Harington, som er gift med Rose Leslie. Nå slår han tilbake mot beskyldningene. Foto: NTB Scanpix
DRØYE BESKYLDNINGER: En russisk modell påstår at hun har hatt en affære med den britiske skuespilleren Kit Harington, som er gift med Rose Leslie. Nå slår han tilbake mot beskyldningene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nylig gikk den russiske modellen og skuespilleren Olga Vlaslova ut i media med sjokkpåstander om at hun har hatt en affære med den britiske skuespilleren Kit Harington (31).

Ifølge USA Today hevder Vlaslova at de to møttes i Luxembourg i september i fjor, og at affæren skal ha pågått både før og etter at Hollywood-stjernen giftet seg med skuespillerkollega, Rose Leslie (31), i sommer.

Vlaslova tok påstandene ett steg videre da hun nylig publiserte nakenbilder av det som tilsynelatende skal forestille Harington uten en tråd, sovende i ei seng. Ifølge Independent settes det derimot store spørsmålstegn ved hvorvidt bildene er autentiske eller ei.

Saken fortsetter nedenfor.

- Aldri møtt Olga

Den nye vendingen i saken har definitivt kastet ytterligere vann på ryktemølla, og i kjølvannet av utroskapsanklagene kommer «Game of Thrones»-stjernen nå med en offentlig uttalelse via sin representant.

Der benekter Harington noen form for forbindelse til den russiske modellen og skuespilleren.

- Dette er fullstendig falske påstander. Han har aldri vært i Luxembourg, ei har han heller noensinne tidligere møtt Olga Vlaslova, heter det i kunngjøringen, ifølge Independent.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKELIG GIFT: Rose Leslie og Kit Harington giftet seg lørdag 23. juni - omtrent ett år etter at de forlovet seg. Her er det nygifte paret like etter vielsen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Rose Leslie og Kit Harington giftet seg lørdag 23. juni - omtrent ett år etter at de forlovet seg. Her er det nygifte paret like etter vielsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg

Det var i fjor sommer at Harington fridde til Rose Leslie og samme høst annonserte de forlovelsen på tradisjonelt vis. Duoen møttes under innspillingen av «Game of Thrones» i 2012, men ble først et par i 2013.

Da de to ga hverandre sitt ja i juni i år, ble seremonien holdt på Rayne Church i Aberdeenshire, mens selve bryllupsfesten ble arrangert bare et steinkast unna, på slottet Wardhill Castle, som tilhører familien til Rose.

Ifølge Harper's Baazar var 200 personer invitert for å delta i den store begivenheten, og blant dem var flere av duoens kolleger fra «Game of Thrones».

Emilia Clarke (32), Peter Dinklage (49) og Sophie Turner (22) ble alle observert i Skottland i forkant av bryllupet, og ankom bryllupet med brede smil.

Saken fortsetter nedenfor.

- Veldig lykkelige

Kit Harington er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og har ikke ønsket å si så mye om forholdet til skuespillerkollegaen i offentligheten. Overfor Elle lettet han imidlertid på lokket i fjor.

- Det er like mye hennes forhold som det er mitt, så jeg kan ikke snakke for oss begge. Men vi er veldig, veldig lykkelige sammen. Så mye kan jeg fortelle, uttalte han til magasinet.

31-åringen avslørte også i 2016 at han forelsket seg i Leslie under sesong to - da de spilte inn tv-serien på Island.

- Landet er vakkert, nordlyset er magisk og det var der jeg forelsket meg. Hvis man allerede er tiltrukket av noen og man deretter skal spille kjærester på film, så er det veldig lett å forelske seg, fortalte han til Vogue Italia, ifølge E! News.

LES OGSÅ: - De kommer ikke overens