«Farmen» 2017:

Nå svarer «Farmen»-duoen på romanseryktene

- Bildene er heftig klippet.

NYTT «FARMEN»-PAR?: Mats Beylegaard Brennemo (28) og Amalie Snøløs (21), begge fra årets «Farmen», har delt flere «romantiske» tv-stunder sammen de siste ukene. Foto: Alex Iversen / TV 2
NYTT «FARMEN»-PAR?: Mats Beylegaard Brennemo (28) og Amalie Snøløs (21), begge fra årets «Farmen», har delt flere «romantiske» tv-stunder sammen de siste ukene. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spekulasjonene om en mulig romanse mellom «Farmen»-deltakerne Amalie Snøløs (21) og Mats Beylegaard Brennemo (28) har fått god plass i både denne og forrige ukes tv-episoder.

Ved flere anledninger har kameralinsene fanget opp øyeblikk som antyder at Snøløs og Brennemo har et godt øye for hverandre, ofte akkompagnert av meddeltaker Eunike Hoksrød (39) på sidelinja - som er sikker på at de to er mer enn bare venner.

Overfor Se og Hør avkrefter imidlertid Amalie Snøløs at hun har funnet kjærligheten på «Farmen»-gården.

- Var egentlig et trekløver

- Nei, det har jeg ikke. Jeg har fått en del spørsmål om meg og Mats, men der er det ikke noe mer enn vennskap, forteller sørlandsjenta.

21-åringen forklarer at enkelte innslag på tv ikke stemmer helt overens med virkeligheten.

- Bildene er heftig klippet. I mange setninger nevner jeg for eksempel både Mats og Trym (Trym Nygaard Løken), men så er delen med Trym klippet bort. Vi var jo egentlig et trekløver der inne, sier Snøløs.

«Farmen»-deltakeren tenker ikke spesielt mye over hvordan ting framstår på tv, annet enn at det av og til kan være litt slitsomt.

I en boble

- Jeg tror folk skjønner at det ikke stemmer, men jeg har fått enkelte tilbakemeldinger. Det er jo dumt hvis folk tror at vi har en greie, når vi ikke har det, men folk får tro hva de vil, sier hun.

Mats Beylegaard Brennemo forteller på sin side at han rakk å knytte sterke bånd til Snøløs inne på tv-gården. Men - som hans kvinnelige meddeltaker påpeker - bare på et vennskapelig nivå.

- Man er i en boble der inne, og Amalie er ei flott jente. Vi var gode støttespillere for hverandre, og kommer til å holde kontakten, sier Brennemo.

- Er det mange som tror det er noe mellom deg og Amalie?

- Det er mange som spør og graver, ja. Deriblant mamma og søsknene mine, humrer han.

Vil ikke bli forelsket

Da årets «Farmen»-sesong hadde premiere tidligere i høst, var flertallet av de 14 deltakerne single. Men det betydde altså ikke at de hadde planer om å forelske seg inne på reality-gården utenfor Arendal.

Det fortalte flere av de ferske tv-fjesene til Dagbladet.

- Jeg har ikke meldt meg på «Jakten på kjærligheten», og har ingen intensjon om å komme ut igjen med ny kjæreste. Jeg er ikke på leting - det er ikke derfor jeg er her, bedyret telemarkkjører Trym Nygaard Løken (23) overfor avisen.

Årets sesong av «Jakten på kjærligheten» hadde premiere på TV 2 tre uker før «Farmen». Der skal bøndene Beatrice Fjell (24), Erik Grytnes (38), Ingvar Alstad (31) og Rolf Gjølstad (63) gjøre sitt beste for å finne tonen med en av de utvalgte frierne sine.

I intervjuet med Dagbladet fortalte også Amalie Snøløs at hun ikke hadde tenkt å avslutte singeltilværelsen sin i forbindelse med reality-programmet.

- Jeg har vært singel en god stund, og tenker å la det forbli slik. Ikke har jeg lyst til å finne kjærligheten på «Farmen», heller. Men altså, man vet jo aldri, sa hun den gang.

LES OGSÅ: «Farmen»-Mats ble skadet under innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer