Nå svarer eksen på Khloés babyløgn

Lamar Odom tar bladet fra munnen i åpenhjertig tv-intervju.

IKKE FORNØYD: Lamar Odom letter på sløret om eksen Khloé Kardashians avsløring om at hun løy om at hun ville bli gravid med ham. Foto: Jamie McCarthy/ Getty Images /AFP / NTB scanpix
IKKE FORNØYD: Lamar Odom letter på sløret om eksen Khloé Kardashians avsløring om at hun løy om at hun ville bli gravid med ham. Foto: Jamie McCarthy/ Getty Images /AFP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): For noen uker siden vekket reality-stjernen Khloé Kardashian (33) oppmerksomhet, da hun avslørte at hun løy om at hun prøvde å bli gravid med eksmannen Lamar Odom (37).

Nå har også Lamar snakket om løgnen for første gang.

Khloes avsløring kom i en episode av reality-serien «Keeping Up With The Kardashians». Der innrømmet Khloé at hun lurte både «hele» verden og sin daværende ektemann:

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, røpet 33-åringen i et videoklipp gjengitt av E!

- Kunne sagt det til meg

Denne uken gjestet Lamar talkshowet til Wendy Williams, og der kom den pensjonerte basketballstjernen blant annet inn på Khloés babyløgn.

I intervjuet med Williams blir det tydelig at Lamar faktisk ikke hadde visst hva Khloé drev med:

- Det såret meg litt, hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg var sannsynligvis ikke på rett sted i livet for å bli far, så hun hadde nok rett i det hun sa. Men jeg skulle ønske hun kunne sagt det til meg, i stedet for å gjøre det på tv, selv om hun sannsynligvis hadde rett, sier Lamar, ifølge TooFab.

Etter at Khloé og Lamar møttes, forlovet seg og giftet seg i en fei, fikk duoen sitt eget reality-program.

I tv-serien «Khloé and Lamar» kunne seerne tilsynelatende følge parets kamp om å bli gravide sammen, og Khloé uttrykte bekymring over at hun ikke kunne bli gravid.

LYKKELIGE TIDER: Khloé Kardashian og Lamar Odom avbildet sammen i september 2009, kort tid etter at de møttes og få uker før de giftet seg. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LYKKELIGE TIDER: Khloé Kardashian og Lamar Odom avbildet sammen i september 2009, kort tid etter at de møttes og få uker før de giftet seg. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Var på et mørkt sted

Nå har det altså blitt avslørt at Khloé egentlig stilte seg tvilende til å stifte familie med Lamar, på grunn av Lamars rusproblemer og utroskap.

På sitt eget tv-show, «Kocktails With Khloé», har stjernen imidlertid uttalt at hun på et tidspunkt trodde en baby kunne redde forholdet.

- Det var alt jeg ønsket meg på et tidspunkt, og jeg håpet det kanskje kunne fikse forholdet til Lamar. Jeg er glad for at det ikke skjedde nå, for jeg var ung. Jeg var 27 år og trodde at en baby ville løse situasjonen, fortalte hun på TV-showet sitt våren 2016, ifølge UsWeekly.

Tidligere i år åpnet Lamar seg om sine personlige problemer i et stort intervju med UsWeekly.

Thomas Numme og Harald Rønneberg avslører hvem de ønsker å ha på besøk i Senkveld-sofaen. Vis mer

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet. Jeg prøvde ikke å redde ekteskapet, og ville bare være rusa. Jeg var trassig og levde for dop, fortalte han åpenhjertig til magasinet.

I samme intervju snakket han også om at han var utro mot Khloé mens de var sammen. Khloé visste om utroskapen, men hun valgte lenge å holde tett om ektemannens sidesprang.

Er ferdig med Khloé

Khloé Kardashian og Lamar Odom giftet seg i 2009, men i 2013 brøt reality-stjernen med ektemannen. De to rakk imidlertid ikke å bli formelt skilt før Lamar havnet i koma etter et besøk på et bordell i Nevada høsten 2015.

Mens eksen svevde mellom liv og død, valgte Khloé å trekke tilbake skilsmissebegjæringen. Duoen ble imidlertid aldri gjenforent, og før jul i 2016 gikk skilsmissen igjennom.

Khloé Kardashian er i disse dager i et forhold med basketballspilleren Tristan Thompson (26), og Khloé har uttalt at hun ønsker å gifte seg og få barn med ham. Nå svirrer ryktene om at hun kanskje allerede er gravid, etter at hun delte et polaroidbilde på Snapchat av seg selv og Tristan med påskriften «Dad + Mom» på.

I det ferske tv-intervjuet med Wendy Williams, sier Lamar Odom dessuten at han er ferdig med sin berømte ekskone.

På spørsmål fra Williams om hva han ville gjort hvis Khloé kom inn i livet hans igjen nå, svarer Lamar kontant:

- Nei. Jeg sier det uten å ville fornærme henne, men det hadde vært best for oss begge. Å holde avstand.

37-åringen bedyrer videre at han ikke har noen problemer med at Khloé har datet flere menn etter ham, og han har intet vondt å si om hennes nyeste forhold.

- De virker lykkelige sammen. Bra for dem, sier Lamar Odom i tv-intervjuet.

LES OGSÅ: Ronaldo har blitt tvillingpappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer