Diplo og John Mayer:

Nå svarer de tilbake på Katy Perrys «elskovsliste»

John Mayer tar det med ro, mens Diplo er litt bitter.

«ELSKOVSLISTE»: To av Katy Perrys ekser har kommentert Katys mye omtalte «elskovsliste». Foto: NTB scanpix
«ELSKOVSLISTE»: To av Katy Perrys ekser har kommentert Katys mye omtalte «elskovsliste». Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): For noen uker siden sjokkerte popartisten Katy Perry (32) med å rangere flere av sine tidligere elskere fra best til verst.

Tre av dem som ble nevnt var skuespilleren Orlando Bloom (40), artisten Diplo (38) og musikeren John Mayer (39).

Nå svarer to av dem tilbake på den kontroversielle listen «alle» har ønsket seg.

For mens Katy Perry synes det bare er morsomt - er ikke Thomas Wesley Pentz, kanskje bedre kjent som «Diplo», like enig med sangeren.

Han kom nemlig på sisteplass.

- Jeg husker ikke en gang at vi hadde sex, skrev DJ´en i sin Twittermelding.

Han brukte imidlertid en senere anledning til å tulle med hele greia i en ny tweet.

- Jeg vant bronse i OL for sex, skrev han humoristisk på nettstedet.

Artisten John Mayer (39) derimot tar det hele med knusende ro. Ikke overraskende ettersom han topper listen.

- Jeg er ikke så opptatt av berømmelse lenger. Jeg får spille musikk som rører meg, og jeg lever et godt liv. Jeg er 39, og jeg husker da jeg var 32. Jeg vil ikke gjøre det igjen, har han fortalt til Rolling Stones.

KRYPTISK: Det er et litt kryptisk svar John Mayer gir til sin plassering på Katy Perrys «elskovsliste». Foto: NTB scanpix
KRYPTISK: Det er et litt kryptisk svar John Mayer gir til sin plassering på Katy Perrys «elskovsliste». Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er den eneste kommentaren han vil gi til media i forbindelse med listen til Katy Perry, men han innrømmer allikevel at hans nye sang «Still Feel Like Your Man», handler om Katy.

«Hvem andre skal jeg tenke på? Og forresten dette er en bekreftelse på at jeg ikke har datet så mange de siste fem, seks årene. Dette var mitt eneste forhold, så bare gi meg det folkens», synger han i låten.

Det er nå bare Orlando Bloom som ikke har svart på «elskovslisten».

Avslørte det på YouTube

Det var i begynnelsen på juni Katy Perry avslørte hvilke av ekskjærestene som er best i senga i en livestream på YouTube.

Sangeren er for tiden opptatt med å promotere det nye albumet «Witness» og lot fansen få et innblikk i livet hennes ved hjelp av fem kameraer satt opp i en villa i Los Angeles.

Blant annet fikk hun besøk av America Ferrera, Dita Von Teese og Sia, men det var med James Corden som gjest hun rangerte eks-kjærestene etter hvem som var best i senga, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

ANDREPLASS: Katy Perry og Orlando Bloom på Coachella. Foto: NTB Scanpix
ANDREPLASS: Katy Perry og Orlando Bloom på Coachella. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rødmende fortalte hun at DJ'en Diplo, som hun datet kort i 2014, fikk en tredjeplass.

På andreplass lå skuespilleren Orlando Bloom (40), som hun gjorde det slutt med så seint som mars i år. På toppen kronet sangeren John Mayer.

De to datet av og på over en periode på tre år.

Perry la fort til at alle tre er fantastiske i senga og at hun gjerne ville hoppet til køys med dem igjen hvis hun fikk sjansen.

Saken fortsetter under videoen.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Konfliktfylt vennskap

«Fireworks»-sangeren har gjennom en årrekke vært i konflikt med Taylor Swift nettopp på grunn av forholdet til John Mayor.

Etter at tre dansere sa opp under Swifts «Red»-turnè for å danse på Perrys «Prismatic»-turnè, ble imidlertid krangelen enda verre. Swift skrev singelen «Bad Blood» som omhandler det trøblete forholdet, samtidig som flere kjendiser tok Perrys side av saken.

Siden har blant annet Nicki Minaj, Calvin Harris og Kim Kardashian uttrykt sin misnøye om Swifts oppførsel, noe som har resultert i at «Bad Blood»-sangeren har trukket seg helt ut fra rampelyset den siste tiden.

I samme livestream sa Katy Perry seg villig til å tilgi Taylor Swift etter flere år som uvenner; Taylor har ennå ikke latt høre fra seg

LES OGSÅ: Drakk halvannen flaske vin under «Skam»-innspilling

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer