Nå svarer de på spekulasjonene

Justin Theroux vil ikke be Jennifer Aniston gjøre noe hun ikke vil.

SKIFTER IKKE NAVN: Justin Theroux mener det ikke er noen god ide at Jennifer Aniston blir Jennifer Theroux. Foto: Abaca
SKIFTER IKKE NAVN: Justin Theroux mener det ikke er noen god ide at Jennifer Aniston blir Jennifer Theroux. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august giftet den tidligere «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston (46) seg med Justin Theroux (44).

BLIR HETENDE ANISTON: For skuespillerstjernen blir det nok ikke noe nytt etternavn, skal man tro ektemannen. Foto: Polaris
BLIR HETENDE ANISTON: For skuespillerstjernen blir det nok ikke noe nytt etternavn, skal man tro ektemannen. Foto: Polaris Vis mer
SUPERSUKSESS: Venner for livet var i en årrekke en av verdens mest populære serier. Foto: AP
SUPERSUKSESS: Venner for livet var i en årrekke en av verdens mest populære serier. Foto: AP Vis mer

Men i et nytt intervju forteller Theroux at det nygifte paret ennå ikke har snakket om et eventuelt navnetbytte på Jennifer.

Justin har ingen sterke ønsker om at stjernekona skal bli hetende Jennifer Theroux.

- Jeg har faktisk fått henne til å skifte begge navnene. Så nå heter hun Justin Theroux, fleipet han ifølge Contactmusic.com.

Før han svarte mer alvorlig på spørsmålet.

- Jeg synes ikke det ville vært bra om hun byttet navn. Jeg tror nok at Aniston kommer til å henge ved henne uansett om hun vil det eller ikke.

Saken fortsetter under bildet.


Til bladet Extra forteller Justin om bryllupsreisen som gikk til Bora Bora. Den var ikke av den tradisjonelle sorten: Venner av paret var nemlig invitert til å være med.

Blant gjestene var Jennifers «Venner for livet»-kollega Courteney Cox.

- Det var en fantastisk bryllupsreise. Vi tenkte på det. Om vi skulle kjøre en normal reise med bare oss to, eller om vi skulle ta med venner og la festen gå videre. Det var virkelig spesielt og vakkert, sier han.LES OGSÅ: - Det føles annerledes å være gift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer