Nå svarer de på bruddryktene

Chris Hemsworth og Elsa Pataky overrasket fansen på Instagram.

<strong>SLÅR TILBAKE:</strong> Chris Hemsworth og kona Elsa Pataky har sett set lei av at de spekuleres i om de skal skilles. Derfor slår de tilbake mot ryktene på Instagram.  Foto: Pa Photos
SLÅR TILBAKE: Chris Hemsworth og kona Elsa Pataky har sett set lei av at de spekuleres i om de skal skilles. Derfor slår de tilbake mot ryktene på Instagram. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Thor»-skuespilleren Chris Hemsworth (33) er lykkelig gift med kona Elsa Pataky (40).

Men som mange andre profilierte par opplever duoen rykteflom rundt deres forhold.

Da ryktene rundt deres skilsmisse begynte å svirre, valgte Hemsworth å ta til Instagram for å avkrefte ryktene, ifølge People.

Der gjør han og kona narr av ryktene på en humoristisk måte.

På bildet ser han og kona utover mot horisonten, for og da prøve å se etter en ny kone til Hemsworth.

Saken fortsetter under bildet.

«Ser etter en ny kone ifølge @womansdaysaus og andre misledende overskrifter. Du elsker meg vell fortsatt @elsapatakyconfidential?! #thanksfortheheadsup», skriver skuespilleren til Instagram-posten.

Magasin meldte om skilsmisseryktene

Grunnen til at Hemsworth publiserte Instagrammen var fordi bladet Womans´s Day Australia skrev at ekteskapet til duoen var på vei mot et brudd.

- De har bestemt seg for at de trenger avstand, og de har tatt en liten pause fra hverandre, fortalte en kilde til bladet.

- Forhåpentligvis vil deres tid borte fra hverandre gjøre det bedre, men det ser ut som de har noen problemer de må få sortert ut. 

Til People avfeier imidlertid en kilde nær paret ryktene som tøv. Kilden hevder paret ikke noen planer om å skille seg.

Men det er ikke bare Chris som bekrefter kjærligheten på Instagram. Kona Elsa tar også til Instagram, for å forsikre fansen om at det vil være de to for alltid.

Saken fortsetter under bildet.

Ahora y siempre ! Always and forever!! @chrishemsworth

Et bilde publisert av Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential)

«Alltid og for alltid», skrev hun på posten.

- Hollywood gjør deg til en komplett narsissist

Chris Hemsworth har gjort stor suksess som den muskuløse tordenguden Thor i de populære «The Avengers»-filmen.

I 2014 ble australieneren også kåret til «Verdens mest sexy mann» av bladet People.

Filmkarrieren har gjort kjekkasen til en av bransjens største stjerner, men selv er han svært opptatt av å holde bakkekontakten i Hollywood.

- Bransjen gjør deg til en komplett narsissist, fortalte han til Vanity Fair i 2015, ifølge UsWeekly.com.

- Det er lett å miste kontakten med virkeligheten her. Når man kjører ned en gate blir man konstant minnet på alt man er involvert i eller ikke er involvert i. Det er slitsomt.

Heldigvis har Chris hatt skuespiller-brødrene Luke Hemsworth (35) og Liam Hemsworth (26) å lene seg på.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>STØTTER HVERANDRE:</strong> Alle Hemsworth brødrene er verdenskente skuespillere. Fra venstre: Liam, Chris og Luke. Foto: Reuters
STØTTER HVERANDRE: Alle Hemsworth brødrene er verdenskente skuespillere. Fra venstre: Liam, Chris og Luke. Foto: Reuters Vis mer

Mens Luke er kjent fra såpeserien «Neighbours», har lillebror Hemsworth gjort stor suksess i «Hunger Games»-filmene.

- Luke begynte først å jobbe som skuespiller, og jeg gikk i hans spor. Deretter fulgte Liam etter meg igjen. Vi er heldige. Vi er der for å hjelpe hverandre, gi hverandre perspektiv, samt en riktig porsjon med kritikk, sier han.

Skryter av kona

I 2010 giftet Chris seg med den syv år eldre spanske skuespilleren og modellen Elsa Pataky.

To år senere fikk paret datteren India Rose (4) og i mars i 2014 ble de foreldre til tvilling-guttene Tristan og Sasha (2).

Etter at Chris ble familiemann valgte han å flytte fra Los Angeles til Australia med kone og barn for å gi dem en mest mulig normal oppvekst.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>HENDENE FULLE:</strong> Elsa Pataky med datteren India og en av tvillingsønnene på armen i en park i Malibu i Los Angeles. Foto: Splash News
HENDENE FULLE: Elsa Pataky med datteren India og en av tvillingsønnene på armen i en park i Malibu i Los Angeles. Foto: Splash News Vis mer

33-åringen får jenter over hele verden mo i knærne når han dukker opp striglet og velkledd på filmpremierer. Selv gir han kona æren for all skryten han får.

- Elsa gir meg selvtillit og får meg til å se bra ut. Hun forteller meg hvordan jeg skal kle meg og gjør meg klar for den røde løperen, avslørte han til Entertainment Tonight den gang.

LES OGSÅ: Romanseryktene svirrer mellom Demi Lovato og John Mayer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer