Justin og Hailey Bieber:

Nå svarer Bieber på gravidryktene

Stjernen er klar i sin tale.

FAMILIEFORØKELSE?: Rykter skal ha hatt det til at Justin og Hailey Bieber skulle bli foreldre. Da bestemte sistnevnte seg for å ta bladet fra munnen. Foto: NTB scanpix
FAMILIEFORØKELSE?: Rykter skal ha hatt det til at Justin og Hailey Bieber skulle bli foreldre. Da bestemte sistnevnte seg for å ta bladet fra munnen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I høst giftet popstjernen Justin Bieber (25) seg med den amerikanske modellen Hailey Baldwin (22). Nå går de begge under samme etternavn, og lever lykkelig som relativt nygifte i Los Angeles. Paret blir til stadighet fotografert sammen, om de så er ute for å kjøpe smoothie eller om de spiller basket med venner.

Justin hevder å ha tatt en pause fra musikken, mens Hailey sier hun er ferdig med å gå på catwalker. De får, med andre ord, tilbrakt mye tid sammen, noe fansen ilegger mer enn de kanskje bør.

Denne uken begynte det nemlig å sirkulere rykter om at de to skulle bli foreldre for første gang. Det hadde kanskje ikke vært så overraskende, gitt at Hailey er god venn med Kylie Jenner (21), som ble mamma allerede som 20-åring. Det var for øvrig også Jenner som utløste ryktene om et potensielt svangerskap.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

- Beundret bare

Hailey valgte nemlig å kommentere et bilde av vesle Stormi (1), som er datteren Jenner har sammen med rapperen Travis Scott (28). Under bildet liret hun av seg følgende kommentar:

«Vær så snill, ikke gjør meg verpesyk … Hun er den søteste», skrev hun under bildet av babyen.

Hundrevis av fans la merke til kommentaren, og trodde brått at Hailey kanskje hadde sagt mer mellom linjene enn hva hun faktisk gjorde.

SUPERPAR: Justin og Hailey Bieber er et av verdens mest populære par. Det er kanskje ikke så merkelig at fansen gjerne vil at de skal få barn, men den gang ei. Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Justin og Hailey Bieber er et av verdens mest populære par. Det er kanskje ikke så merkelig at fansen gjerne vil at de skal få barn, men den gang ei. Foto: NTB scanpix Vis mer

Flere begynte å spekulere på om hun selv var gravid, og om dette var hennes måte å fortelle til verden at hun og Justin skulle bli foreldre.

Ryktene spredte seg som ild i tørt gress, og mediene hoppet på. Ifølge danske Se og Hør slo et kanadisk nettsted nærmest fast at Hailey faktisk var gravid, uten at noen hadde bekreftet det.

Vanligvis lar kjendisparet slike rykter rulle forbi i stillhet, men stjernen besluttet at hun ikke kunne holde tett lenger.

KLAR TALE: Hailey Bieber slår hardt ned på ryktene. Foto: Skjermdump
KLAR TALE: Hailey Bieber slår hardt ned på ryktene. Foto: Skjermdump Vis mer

- Jeg beundret bare min venninnes søte datter. Det betyr ikke at jeg skal få barn i nærmeste fremtid, slo hun fast, og avfeide dermed gravidryktene.

Fansen må altså smøre seg med tålmodighet om de vil se en liten mini-Bieber, for det virker ikke som at det kommer til å skje med det aller første. Justin har derimot uttalt at han ønsker seg barn i fremtiden, så tiden vil trolig vise om det faktisk kommer til å skje.

Hailey har tidligere sagt følgende om et potensielt liv som mamma:

- Jeg elsker barn, og gleder meg til å få mine egne. Det kommer til å skje i fremtiden en gang, sa hun til arabiske Vogue.

UKVEMSORD: Justin Bieber er i Australie på turné. Da en australsk reporter spurte om han kunne si hei til fansen, fikk han ikke akkurat et vennlig svar tilbake. Video: Seven Network via CNN Vis mer

Ingen planer om bryllupsfest

Justin og Hailey var lenge av og på. I juni i fjor tok duoen derimot opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene for turtelduene. Kun en måned senere forlovet de seg, og i september giftet de seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

Stjerneparet er rettslig gift, men har foreløpig ikke hatt noen større bryllupsseremoni. Ifølge E! News kunne en kilde nær paret fortelle at de ikke har noen konkrete planer om et fremtidig bryllup.

SKOTRØBBEL: Justin Bieber ble nylig stoppet av en politibetjent. Årsaken var ganske spesiell. Vis mer

- De har snakket mye om ulike ideer og datoer, men de har ikke bestemt seg for noe ennå, har kilden uttalt til E! News.

De skal ha kjøpt et hus sammen, og nyter nå bare dagene som nygifte uten noe press rundt det å planlegge et bryllup.

- De har lyst til å gjøre det på et eller annet tidspunkt, men det er ikke i fokus akkurat nå. Det kan hende de overrasker alle og gjør noe spontant, men for øyeblikket tenker de ikke så mye på det. Justin er gira på å lage musikk igjen og det er veldig gode nyheter for alle rundt ham, la kilden til.

LES OGSÅ: Kjendissønnen må punge ut etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer