<strong>VISTE FRAM BIKINIKROPPEN:</strong> Britney Spears brydde seg ikke om blikkene fra de mannlige badegjestene, da hun tirsdag slappet av i bikini på stranda i Hawaii. Foto: All Over Press
VISTE FRAM BIKINIKROPPEN: Britney Spears brydde seg ikke om blikkene fra de mannlige badegjestene, da hun tirsdag slappet av i bikini på stranda i Hawaii. Foto: All Over Press Vis mer

Nå strutter hun av sunnhet

Britney Spears viste fram sin nye drømmekropp på stranda

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Britney Spears (28) har de siste årene gått opp og ned i vekt flere ganger, samtidig som hun har prøvet å få livet på rett kjøl etter et sammenbrudd og behandling på psykiatrisk sykehus i 2008.

Men etter å ha fullført sin «Circus»-verdensturné med stor suksess, ser alt lysere ut for Britney, som også for alvor ser ut til å ha fått kroppen tilbake til gammel toppform.

I forrige uke viste hun stolt fram sine nye, veltrente dansebein, og tirsdag viste hun stolt fram resultatene hennes siste hardtrening har gjort på kroppen.

Hånd i hånd med sin kjæreste og tidligere agent Jason Trewick gikk tobarnsmoren tur på stranda i Hawaii, iført en gul bikini som overlot lite til fantasien.

Men de beundrende blikkene fra de mannlige badegjestene var ikke det eneste som ga Britney grunn til å smile.

Hun kunne også feire at gjesterollen hennes i den populære TV 2-serien «Glee», gikk over all forventning.

- Det var som om presidenten selv hadde ankommet. Til tider kunne jeg ikke komme inn på mitt eget filmsett, sier «Glee»-skaper Ryan Murphy til E! Online.

I serien skal Britney ifølge Daily Mail - opptre for rollefigurene i form av en drøm, og hele seks Britney-låter skal være med i episoden.

Men den sunnere livsstilen og TV-suksess er ikke det eneste Britney-fansen har glede seg til for tiden.

Ifølge Daily Mail er popstjernen også travelt opptatt med å spille inn et oppfølgeralbum til suksessen «Circus».

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her klikker det for Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer