<strong>DRAR TIL USA:</strong> Komiker Anne-Kat. Hærland «flytter» snart til USA for noen måneder. Der skal hun både skrive og drive rundt.  Foto: SCANPIX
DRAR TIL USA: Komiker Anne-Kat. Hærland «flytter» snart til USA for noen måneder. Der skal hun både skrive og drive rundt. Foto: SCANPIX Vis mer

Nå stikker hun til USA

Anne-Kat. Hærland har planer om å bli i Statene i flere måneder.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske komikeren Anne-Kat. Hærland (39), sist kjent fra NRK-programmet «Lyngbø og Hærlands Big Bang», har ingen store planer om å nyte den norske sommeren til fulle i år.

Den frittalende blondinen har nemlig tenkt å «flytte» til USA snart, og bli der i noen måneder.

- Jeg skal jobbe og skrive. Og kommer til å drive litt rundt omkring i Florida, forteller hun til Se og Hør Weekend.

Om kjæresten Trond Kjørlaug (41) skal bli med på USA-turen er derimot ikke kjent. Men som lydtekniker for komikerne i «Urbane Totninger» har han sikkert mer enn nok å holde på med fremover - årets show hadde nemlig premiere på Kapp Melkefabrikk ved Mjøsa den 3. juni.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var nær ved å skyte Elvis  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer