INNRØMMET ALT: David Letterman krøp til korset og innrømmet utroskapetn under sin egen sending i forrige uke.
INNRØMMET ALT: David Letterman krøp til korset og innrømmet utroskapetn under sin egen sending i forrige uke.Vis mer

Nå står Lettermans kvinner frem

- Jeg ville gifte meg med ham...

SEHER.NO: I forrige uke sjokkerte David Letterman (62) tv-verden med å avsløre at han har hatt sex-affærer med flere av sine kvinnelige kollegaer, og at han var blitt utsatt for utpressing som følge av det.

I kjølvannet av saken, avsløres nå kvinnene én etter én, og er det er også kommet frem hvorfor forholdene ikke er blitt kjent tidligere.
 
Letterman gikk nemlig aldri ut med kvinnene - han tok de heller med til sitt eget kjærlighetsrede i Ed Sullivan Theater hvor "Late Show" filmes - skriver nettstedet TMZ.

- De ansatte kaller den "bunkeren", sier en kilde som jobbet for Lettermans "Late Show" til The New York Post, ifølge Aftonbladet.
 
Kilden forteller også at det aldri var noen hemmelighet at tv-verten hadde et forhold til kollegaen Stephanie Birkitt (34).

- Hun kunne gjøre alt og ingenting. Det var kjent at hun var en av dem som Letterman holdt på med, sier kilden.

Ifølge The New York Times skal Lettermans første kontoraffære ha vært med Merrill Markoe, som var sjefsskribent for "Late Show". Når forholdet tok slutt skal Letterman ha innledet et forhold med assistenten, Regina Lasko. De to ble et par, men ventet i 23 år med å gifte seg. Paret har vært sammen siden 1986 og har en sønn på fem år sammen. 

Nå har også Holly Hester, som tidligere var praktikant hos Letterman, stått fram og hun hevder at hun var en av kvinnene tv-kjendisen hadde et forhold til på 90-tallet.

Til nettstedet TMZ forteller Hester at hun var svært forelsket i Letterman.

- Jeg var veldig forelsket i han. Jeg ville gifte meg med ham. Han var hysterisk morsom, sier hun ifølge nettstedet. 


Det var under hans eget show i forrige uke at Letterman fortalte tv-seerne at han hadde funnet en pakke i bilen sin for tre uker siden, som inneholdt bevismateriale for utroskapen og et utpressingsbrev.

Ifølge The New York Post skal det ha vært CBS-produsenten Robert Halderman som fikk idéen om å presse tv-verten for omlag 11,5 millioner kroner etter å ha funnet Stephanie Birkitts - som også er Haldermans ekskjæreste - dagbok. Halderman erklærte seg selv ikke skyldig i retten fredag 2. oktober.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - De må ha et veldig åpent forhold