- Nå spyr jeg!

Alt gikk ikke helt etter planen da Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård skulle teste ut hvor sjøsyke de kunne bli.

SEOGHØR.NO: Etter to sesonger av «På hjul med Dag Otto» har Kristian Ødegård (39) og Dag Otto Lautizen (57) parkert syklene hjemme og vært på tur uten.

I «På tur med Dag Otto» har de to vært inn og utland sammen med kjente gjester. De har troset frykten og gjort ting de aldri hadde drømt om at de skulle tørre. Og i kjent stil har Dag Otto pushet grensene til Kristian, men han har også fått smake sin egen medisin.

NY SESONG: Mandag kveld er det premiere på en ny sesong av «På tur med Dag Otto».
NY SESONG: Mandag kveld er det premiere på en ny sesong av «På tur med Dag Otto». Vis mer

I kveldens episode skal Dag Otto og Kristian teste ut hvordan det stod til med hvor sjøsyke de kan bli, ettersom gutta hadde planer å dra over havet fra Grimstad til Skagen i Danmark senere i episoden.

Testen bestod av en tekopp-karusell og en softis.

- Nå spyr jeg, roper Dag Otto, men karusellen fortsetter og fortsetter.

Se hvordan det gikk med de to gutta i videoen øverst i saken.

Til Seoghør.no sier Dag Otto at innspillingen har vært en fantastisk opplevelse.

- Konseptet heter «På tur med Dag Otto», det vil si at Kristian og jeg får lov til å reise rundt og oppleve ting som er på min «Bucket-list», ting som jeg har lyst til å gjøre før jeg dør.

Vi har vært på fjellklatring,  vi har seilt over et hav, vært på hundekjøring i rundt et døgn, vært på jegerskolen og kanskje hoppet i fallskjerm, det får du vente å se.

Vi har opplevd utrolig mye, veldig mye artig og veldig mye utenfor komfortsonen til både meg og Kristian, forteller Dag Otto.

«På tur med Dag Otto» har sesongpremiere i kveld kl 20.00 på TV 2.

LES OGSÅ:   Her blir Dag Otto jaget av et illsint neshorn