Nå splittes suksessbandet

Bandet har hatt en pause siden oktober...

SPLITTES: Suksessbandet The Blacksheeps splittes. Foto: SCANPIX
SPLITTES: Suksessbandet The Blacksheeps splittes. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:   The Blacksheeps vant den norske og den nordiske finalen i Melodi Grand Prix junior i 2008, nå ser det ut til at det er over og ut for den populære gruppen...

VG melder at både bassist Alexander Touryguin (16) og trommeslager Viktoria Eriksen (16) er på vei ut av gruppen, mens vokalist Agnete Kristin Johnsen (15) og Emelie Nilsen (17) fortsetter alene...

Plateselskapet MBN bekrefter at det ligger ann for endringer i gruppen.

- I enhver gruppe skjer det bevegelser og endringer, men det som skjer i The Blacksheeps er foreløpig en intern sak. Jeg har bare såvidt snakket med en av dem på telefon, men møter Agnete og Emilie når de kommer til Oslo fredag (i dag). Det blir uryddig av meg å spekulere noe i dette før jeg har snakket med dem, sier rådgiver Stein Vanebo til VG.

Vanebo forteller også at The Blacksheeps har hatt en pause siden oktober i fjor for å kunne konsentrere seg om skolen, og at det er for tidlig å si hvordan splittelsen i gruppen kommer til utrykk.

- Det er fire gode musikere som helt sikkert kommer til å fortsette med musikk, og de har jo spilt sammen med andre det siste halve året. Om noen av dem fortsetter som The Blacksheeps eller starter nye band, er midlertidig noe bandet selv må finne ut av, sier Vanebo.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Svenskesjokk i Eurovision