Nå søker han også om skilsmisse

Vil ikke være noe dårligere enn kona...

BEGGE SØKER: Tony Parker har også nå søkt om skilsmisse. Det gjorde han i Texas, der prosessen kan gå raskere enn i Los Angeles. Foto: All Over Press
BEGGE SØKER: Tony Parker har også nå søkt om skilsmisse. Det gjorde han i Texas, der prosessen kan gå raskere enn i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne uken kom nyheten om at basketstjernen Tony Parker (28) hadde vært utro mot kona Eva Longoria (35) med en av konene til hans lagkamerater. Dette førte til at Longoria søkte om skilsmisse i Los Angeles.

Nå melder nettstedet TMZ.com at Parker ikke ønsker å være noe dårligere. Fredag kveld leverte han inn sin egen søknad om skilsmisse i Bexar County i Texas.

Kilder nærstående Parker bekrefter overfor nettstedet av papirene er ekte og ble levert fredag.

Nå ligger alt til rette for en skilsmissekamp uten sidestykke, skriver TMZ. Men Longoria kan måtte risikere å vente lenger enn ektemannen for å få sin sak opp til høring. I Texas kan skilsmisser blir tatt hånd om raskere enn andre steder, gjerne så lite som på 60 dager.

«Ekteskapet kan ikke lenger støttes på grunn av uenighet eller konflikt mellom partene, som ødelegger deres forhold og setter en slutt ved deres ekteskap og hindrer noen forventning om forsoning», skriver Parker i sin søknad.

Det som er spesielt med saken, er at paret skal ha signert en avtale om særeie, men i Parkers søknad er dette ikke nevnt med ett ord.

Derimot hevder han at partene kommer til å starte forhandlinger for å komme til enighet om hvordan de skal dele eiendelene. At han bruker ordene «kommer til», er interessant med tanke på at særeieavtalen allerede skal være signert.

Tonys advokat er Richard Orsinger, den samme advokaten som representerer Brent Barry. Barrys kone er personen som angivelig skal ha hatt sex med Parker og ødelagt forholdet mellom ham og Longoria.

Foreløpig har ikke representantene fra noen av sidene uttalt seg i saken.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Visste at hun ville skille seg