Nå snakker «Twilight»-stjernen Kristen Stewart om utroskapen

– Jeg satte fyr på hele universet mitt og så på mens det brant.

UTROSKAP: Både forholdet mellom Kristen og Robert, og ekteskapet til Rupert Sanders og Liberty Ross (t. h.) gikk i oppløsning etter utroskapssjokket. Foto: Scanpix
UTROSKAP: Både forholdet mellom Kristen og Robert, og ekteskapet til Rupert Sanders og Liberty Ross (t. h.) gikk i oppløsning etter utroskapssjokket. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kristen Stewart (25) og Robert Pattinson (29) møtte hverandre i 2007, etter at de sikret seg hovedrollene i suksess-sagaen «Twilight».

Kort tid senere skal vennskap ha blitt til kjærlighet, og etterhvert ble de omtalt som et av Hollywoods mektigste superpar. 

Duoen var alltid svært private med forholdet sitt, men i 2012 stormet det rundt Robert og Kristen – da ble nemlig sistnevnte fotografert i het omfavnelse med den gifte filmregissøren Rupert Sanders (44).

I ettertid har man hørt lite om hendelsen fra Kristen, men i den nyeste utgaven av Marie Claire snakker hun ut om den tøffe tiden.

– Jeg satte fyr på hele universet mitt og så på mens det brant, deler brunetten med bladet.

Etter at skandalen ble kjent tryglet Kristen Stewart kjæresten om å ta henne tilbake.

BLE TATT PÅ FERSKEN: Det var mannen som regisserte henne i filmen "Snow White and the Huntsman", Rupert Sanders, Kristen hadde en affære med. Foto: Scanpix
BLE TATT PÅ FERSKEN: Det var mannen som regisserte henne i filmen "Snow White and the Huntsman", Rupert Sanders, Kristen hadde en affære med. Foto: Scanpix Vis mer
NY FLAMME: Ingen av dem har bekreftet forholdet enda, men amerikanske medier har i lang tid ment at Kristen er i et forhold med Alicia Cargile. Foto: Scanpix
NY FLAMME: Ingen av dem har bekreftet forholdet enda, men amerikanske medier har i lang tid ment at Kristen er i et forhold med Alicia Cargile. Foto: Scanpix Vis mer


– Denne situasjonen har satt det viktigste i livet mitt på spill, personen jeg elsker og respekterer mest i verden. Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham. Unnskyld, sa 25-åringen den gang.

Både forholdet mellom Kristen og Robert, og ekteskapet mellom Rupert og kona Liberty Ross (36) gikk i oppløsning da skandalebildene ble offentliggjort.

Saken fortsetter under bildet.

Den vakre skuespilleren sier også til Marie Claire at hun «ikke hadde det så godt med seg selv» mellom 15 og 20-årsalderen, men at hun nå føler hun har vokst opp.

– Jeg er skikkelig stolt over at jeg klarer å gå videre fra ting nå. Det er ny greie for meg. Alderen har gjort meg smartere og roligere, forteller hun åpenhjertig.

I dag skal Kristen være lykkelig sammen med sin tidligere assistent, Alicia Cargile.


LES OGSÅ: Synes kvinner som opererer seg er gale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer