Nå snakker TV-stjernene om sitt hemmelige forhold

Holland Taylor (73) fra «Two and a half men» Sarah Paulson (41) fra «American Horror Story» kjærligheten skjult i ett år.

LYKKELIGE: I desember ble det kjent at skuespillerne Holland Taylor og Sarah Paulson var et par. I virkeligheten hadde de allerede da vært kjærester i over ett år. Her er de sammen under Critics' Choice Awards sist måned. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: I desember ble det kjent at skuespillerne Holland Taylor og Sarah Paulson var et par. I virkeligheten hadde de allerede da vært kjærester i over ett år. Her er de sammen under Critics' Choice Awards sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Like før jul avslørte Holland Taylor (73), som er kjent som moren til Charlie og Alan Harper i TV-serien «Two and a half men», at hun hadde funnet lykken med en 32 år yngre skuespiller.

Det var i podcasten «Death, Sex & Money» at Taylor fortalte at hun hadde forelsket seg.

- Det er det mest utrolige og fantastiske som kunne skjedd i livet mitt, fortalte hun uten å navngi sin nye kjæreste, ifølge People.

FESTET SAMMEN: Skuespillerparet Holland Taylor og Sarah Paulson lot seg avbilde sammen mes skuespiller Regina King under etterfesten til Critics' Choice Awards.  Foto: NTB Scanpix
FESTET SAMMEN: Skuespillerparet Holland Taylor og Sarah Paulson lot seg avbilde sammen mes skuespiller Regina King under etterfesten til Critics' Choice Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En måned bekreftet 73-åringen ryktene om at det var «American Horror Story»-stjernen Sarah Paulson (41) som var kvinnen i hennes liv.

Da dukket de to nemlig opp sammen på den røde løperen under Critics' Choice Awards.

Duoen poserte sammen med store smil om munnen, men holdt en relativt lav profil under showet.

Åpner seg om forholdet

Nå åpner Paulson, som tidligere har datet både menn og kvinner, seg om forholdet.

- Hvis valgene mine i livet hadde vært basert på hva som er forventet av meg fra en sanfunnsgruppe på den ene eller andre siden, så hadde det føltes som å være i en tvangstrøye, og slik vil jeg ikke ha det.

- Det jeg kan si er at jeg absolutt er forelsket, og at den personen er tilfeldigvis Holland Taylor, forteller hun til New York Times.

Møtte hverandre for ti år siden

Duoen møtte hverandre for første gang for rundt ti år siden, og selv om Paulson på den tiden var sammen med skuespilleren Cherry Jones (59), var det en umiddelbar tiltrekning mellom dem.

- Taylor var sannsynligvis den vakreste kvinnen jeg noen gang hadde sett, skryter hun.

Noen år senere møtte Holland og Sarah tilfedigvis hverandre igjen, og kort tid etter begynte de å følge hverandre på Twitter. Deretter sendte de hverandre meldinger før de bestemte seg for å ta en middagsdate sammen.

I dag har de vært kjærester i mer enn ett år, og den store aldersforskjellen spiller absolutt ingen rolle for 41-åringen.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: I desember ble paret avbildet hånd i hånd på vei til et teaterstykke på Broadway Theatre i New York. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: I desember ble paret avbildet hånd i hånd på vei til et teaterstykke på Broadway Theatre i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det skal liksom være trist å være forbundet med å være sammen med noen som er eldre. Jeg synes det gir en større forståelse av tid, hva man har sammen, og hva som er viktig. Og det kan gjøre at selv de minste ting virker enda mindre. Jeg setter mer pris på verdien av tiden vår nå, forklarer hun.

Paulson, som for tiden er aktuell i serien «The People v. O.J. Simpson: American Crime Story», sier hun alltid har hatt en spesiell kontakt med mennesker som er eldre enn henne.

- Jeg hadde et komplisert liv hjemme, så lærerne mine, hovedsakelig dramalærerne og engelsklærerne, ble veldig opptatt av å ta vare på meg på en spesiell måte. Dette tror jeg utviklet seg til en enkel måte å forholde seg til eldre mennesker på for meg.

TV-SUKSESS: Holland er kanskje mest kjent for rollen som Evelyn Harper i TV-serien «Two and a half men». Her spiller hun moren til Charlie Sheens rollefigur.
TV-SUKSESS: Holland er kanskje mest kjent for rollen som Evelyn Harper i TV-serien «Two and a half men». Her spiller hun moren til Charlie Sheens rollefigur. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har ikke sett faren min på ti år