Nå snakker Nick Jonas om forholdet til Kate Hudson

- Vi hadde en utrolig kjemi, sier Nick Jonas om sitt første møte med 13 år eldre Kate Hudson.

UMAKE PAR?: Nick Jonas forteller at han ikke blir overrasket over alle spørsmålene om ham og 13 år eldre Kate Hudson (t.h) lenger.  Foto: NTB Scanpix
UMAKE PAR?: Nick Jonas forteller at han ikke blir overrasket over alle spørsmålene om ham og 13 år eldre Kate Hudson (t.h) lenger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember 2014 kom nyheten om at Kate Hudson (36) og kjæresten Matt Bellamy (37) hadde brutt forlovelsen.

Et halvt år senere, i fjor sommer, gjorde Nick Jonas (23) det slutt med den tidligere «Miss Universe»-vinneren Olivia Culpo (24) etter to år som kjærester.

Deretter tok det ikke lang tid før det begynte å svirre rykter om at Hudson hadde begynt å date den 13 år yngre artisten i all hemmelighet.

I september dukket det opp bilder av duoen sammen i Disneyland, og de har også blitt sett på lunsj sammen i Florida og på skiferie sammen i Mammoth i California.

Letter på sløret

Kate og Nick har selv unngått å kommentere den påståtte romansen, frem til nå.

I et nytt intervju med Complex magazine, spør journalisten 23-åringen rett ut om han har sex med den flotte blondinen.

- Hmm.. Det er ganske interessant. Du har lov til å spørre meg om hva enn du ønsker, og jeg kan velge om jeg vil svare eller ikke, sier han lattermildt, ifølge E!Online.com, og fortsetter:

- Kate er fantastisk. Vi hadde en utrolig kjemi, og er to mennesker som beundrer ulike ting ved hverandre og ser noe som er vakkert i hverandre. Jeg kommer ikke til å svare på om vi hadde sex eller ikke - av respekt for henne og privatlivet hennes. Men vi hadde en vakker kjemi, og jeg beundrer og respekterer henne fremdeles. Hun er fantastisk, gjentar han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer