KNUST: Familie og venner er knust etter at Cory Monteith ble funnet død i juli i år. Nå snakker moren Ann om sønnens dødsfall for første gang.  Foto: All Over Press
KNUST: Familie og venner er knust etter at Cory Monteith ble funnet død i juli i år. Nå snakker moren Ann om sønnens dødsfall for første gang. Foto: All Over PressVis mer

Nå snakker moren om Corys død

Takker for støtten etter sønnen Cory Monteiths tragiske bortgang.

SEOGHØR.NO: 13. juli i år ble den verdensberømte «Glee»-stjernen Cory Monteith (31) funnet død på sitt hotellrom i Vancouver i Canada.

Obduksjonsrapporten, som kom noen dager senere, viser at den talentfulle skuespilleren døde som følge av å ha inntatt en giftig blanding av heroin og alkohol.

Dødsfallet kom som et stort sjokk for skuespillerens nærmeste, og nå kommenterer Corys mor Ann McGregor sønnens bortgang for første gang.

- Jeg vil takke alle Corys støttespillere i denne følelsesladede tiden. Støtten deres har vært overveldende....tusen takk! skriver hun på Twitter. 

Flere, som hevder de er i nær kontakt med Corys familie, har uttalt seg om dødsfallet, og McGregor hevder disse uttalelsene er falske og at de ikke representerer familien. 

- Personer som skriver artikler om mine følelser og tanker om hvordan vi skal ta vare på Corys aske har aldri vært i kontakt med meg. Jeg har aldri møtt eller snakket med denne personen og han ytrer ikke mine ønsker.  

Monteith var åpen om sine rusproblemer, og la seg senest i april i år inn på en rehabiliteringsklinikk for å ta tak i problemene.

Etter dødsfallet har Monteiths kjæreste, og «Glee»-kollega, Lea Michele (26) vært utrøstelig, og har brukt mye tid sammen med venner og familie. Nylig kommenterte hun for første gang den tragiske hendelsen offentlig:

«Takk for at dere hjelper meg gjennom denne tunge tiden med deres enorme kjærlighet og støtte. Cory vil for alltid være i hjertet mitt», skrev hun på Twitter under et privat bilde av paret.

LES OGSÅ: Ble kremert - faren nektet adgang til seremonien