POPULÆRE: Freida og Dev stilte opp på utallige røde løpere i kjølvannet av suksessfilmen "Slumdog Millionaire". Foto: Scanpix
POPULÆRE: Freida og Dev stilte opp på utallige røde løpere i kjølvannet av suksessfilmen "Slumdog Millionaire". Foto: ScanpixVis mer

Nå snakker hun ut om bruddet

«Slumdog Millionaire»-paret Freida Pinto og Dev Patel gjør alt for å holde på vennskapet etter at kjærligheten tok slutt.

FORELSKET SEG: Freido Pinto og Dev Patel forelsket seg da de spilte mot hverandre i populære "Slumdog Millionaire." Foto: Scanpix
FORELSKET SEG: Freido Pinto og Dev Patel forelsket seg da de spilte mot hverandre i populære "Slumdog Millionaire." Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Freida Pinto (30) og Dev Patel (24) falt for hverandre da de spilte i suksessfilmen «Slumdog Millionaire» sammen i 2008. De to datet i seks år før forholdet tok slutt i desember.

Likevel ble ingenting bekreftet før i februar i år, da Patel startet sin pressetur for filmen «Chappie».

Siden den gang har det tidligere paret holdt kortene nokså tett til brystet – frem til nå. I et intervju med USA Today denne uken, åpnet Pinto seg om det overraskende bruddet.

– Alle har sine egne oppdagelser å gjøre. Sine egne overraskelser, sine egne skuffelser, og det er bare en del av livet. Å rømme fra det kommer ikke til å gi deg noen svar – så vi gjør ikke det. Vi jobber med det, sa den vakre brunetten.

Saken fortsetter under bildet.

Til tross for at hun ikke lenger er kjæreste med skuespillerkollegaen, avslørte Pinto at hun enda har et godt forhold til Patel.

– Dev og jeg er bestevenner. Det kommer aldri til å forandre seg, avsluttet 30-åringen.

I etterkant av bruddet har Patel på sin side kalt eks-kjæresten «et fantastisk menneske».

– Vi har et kjempenært forhold. Hun er et generøst, tålmodig menneske som har påvirket livet mitt enormt. Mye av motivasjonen min har kommet fra henne; fra å være med henne og å kjenne henne, sa skuespilleren til The Guardian i februar.

LES OGSÅ: Slutt for superparet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.