HAR LAGT UTROSKAPSRYKTENE BAK SEG: Peter Crouch og Abbey Clancy nyter i dag livet sammen med datteren Sophia. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press
HAR LAGT UTROSKAPSRYKTENE BAK SEG: Peter Crouch og Abbey Clancy nyter i dag livet sammen med datteren Sophia. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over PressVis mer

Nå snakker hun om utroskapsryktene

- Det var en forferdelig tid, og ikke noe som en gravid kvinne vil høre om.

SEOGHØR.NO: Den engelske fotballstjernen Peter Crouch (32) og hans modellkone Abbey Clancy  (28) er et av Storbritannias mest populære kjendispar.

Men mange fryktet at forholdet deres skulle ryke, da Peter - som for tiden spiller for Premier League-klubben Stoke City - i 2010 ble beskyldt for utroskap.

Den da 19 år gamle prostituerte kvinnen Monica Mint hevdet ifølge flere engelske aviser at Crouch hadde betalt 8000 kroner for å tilbringe en natt med henne.

Affæren skal ha foregått i Madrid, i forbindelse med et utdrikningslag, som Crouch var gjest i.    

Forferdelig tid

LYKKELIG GIFT: - Hva jeg ville vært hvis jeg ikke var fotballspiller? - Sannsynligvis jomfru, er et av Peter Crouchs mest kjente sitater. Her er han fotografert med sin Abbey under bryllupet i juni 2011. Foto: All Over Press
LYKKELIG GIFT: - Hva jeg ville vært hvis jeg ikke var fotballspiller? - Sannsynligvis jomfru, er et av Peter Crouchs mest kjente sitater. Her er han fotografert med sin Abbey under bryllupet i juni 2011. Foto: All Over Press Vis mer

Til avisen Daily Mirror sier Abbey - som på den tiden var gravid med datteren Sophia - sier tiden var en av de verste i hennes liv.

- Det var en forferdelig tid, og ikke noe som en gravid kvinne vil høre om. For alle kvinner som er gravide eller har født en baby, er slikt veldig tøft, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.


I juni 2011, tre måneder etter at Sophia ble født, giftet Abbey seg likevel med Peter.

Paret har vært sammen siden 2006.

- Alt som skjer i et ekteskap, får deg til å reagere på forskjellige måter. Noe får deg til å le, noe er lett å ignorere. Andre ting får deg til å gråte, har hun sagt i et intervju med bladet Style.

Tidligere i år kunne Abbey glede seg over at hun vant den britiske versjonen av TV-konkurransen «Skal vi danse?».

LES OGSÅ: Strålte på rød løper