UUNNGÅELIG: Cameron Diaz mener det er umulig å gå gjennom et helt liv uten å oppleve utroskap.
UUNNGÅELIG: Cameron Diaz mener det er umulig å gå gjennom et helt liv uten å oppleve utroskap.Vis mer

Nå snakker hun om utroskapen

- Jeg er bare et menneske og har valgt å følge gale veier tidligere, sier « Charlie's Angels»-stjernen Cameron Diaz.

SEOGHØR.NO: Cameron Diaz (41) er en av Hollywoods mest ettertraktede single kvinner, og har tidligere vært sammen med kjekkaser som Justin Timberlake (33) og Jared Leto (42).

Skuespilleren holder for tiden på med innspillingen av komedien «The Other Woman», hvor hun spiller en karakter som oppdager at kjæresten er gift med en annen.

I den forbindelse avslører Diaz at hun tror utroskap er noe alle må gjennom i løpet av livet.

- Alle har vært utsatt for utroskap og alle kommer til å oppleve utroskap. Men jeg dømmer ingen, og jeg vet ikke hvordan problemet kan fikses, sier hun til OK! magazine, ifølge Contactmusic.com.

SUKSESS: Cameron Diaz er blant annet kjent for sin rolle i de populære «Charlie's Angels»-filmene. Her er hun i en scene med kollegene Lucy Liu, Drew Barrymore og Bernie Mac. Foto: Stella Pictures
SUKSESS: Cameron Diaz er blant annet kjent for sin rolle i de populære «Charlie's Angels»-filmene. Her er hun i en scene med kollegene Lucy Liu, Drew Barrymore og Bernie Mac. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Vi er alle mennesker og vi er kompliserte. Det er umulig å gå gjennom et liv uten å bli såret og å få noen arr. Sånn er det bare. Alt skjer for en grunn. Ta lærdom og gå videre i livet, råder filmstjernen.

Cameron innrømmer at heller ikke hun er feilfri, og at hun har opplevd utroskap.

- Jeg er bare et menneske og har valgt å følge gale veier tidligere, men jeg har også tatt mange riktige. Jeg har vært både høyt og lavt. Det er det livet handler om; Å lære av sine feil, forteller Diaz - uten å gå nærmere innpå hvor hun tråkket feil.

LES OGSÅ: - Jeg ser bedre ut nå enn da jeg var 25 år