Liam Hemsworth og Maddison Brown:

Nå snakker hun om romanseryktene

- Jeg kan forstå hvorfor folk er interessert.

NYTT PAR? For rundt to måneder siden ble Liam Hemsworth og Maddison Brown sett sammen hånd i hånd for første gang. Foto: NTB Scanpix/ Instagram
NYTT PAR? For rundt to måneder siden ble Liam Hemsworth og Maddison Brown sett sammen hånd i hånd for første gang. Foto: NTB Scanpix/ Instagram Vis mer
Publisert

I august kom sjokknyheten om Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) skulle skilles etter kun åtte måneder som ektepar.

- Liam og Miley har blitt enige om å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem mens de konsentrerer seg om seg selv og karrierene sine, bekreftet Mileys talsperson til People.

Mens Liam holdt en lav profil da bruddet ble kjent, skapte Miley derimot store overskrifter. Hun ble nemlig fotografert i hete omfavnelser på ferie i Italia med Brody Jenners (35) ekskone, Kaitlynn Carter (30).

Etter rundt en måned tok romansen brått slutt i september, men kort tid etterpå var hun å finne i armene på Cody Simpson (22).

- Alle ønsker sladder

I oktober begynte også ryktene å svirre om at Liam hadde begynt å date igjen. Da ble han nemlig observert hånd i hånd med australske Maddison Brown (22).

Duoen nøt et måltid sammen på den italienske restauranten Sant Ambroeus i New York, og senere samme dag ble de sett i het omfavnelse ute i storbyens gater.

SETT SAMMEN: Liam Hemsworth hånd i hånd med australske Maddison Brown i New York i oktober. Foto: Backgrid USA/ NTB scanpix
SETT SAMMEN: Liam Hemsworth hånd i hånd med australske Maddison Brown i New York i oktober. Foto: Backgrid USA/ NTB scanpix Vis mer

Maddison Brown er modell og skuespiller, og er for tiden å se som rollefiguren Kirby Andrews i tv-serien «Dynastiet». Hun har også spilt mot Nicole Kidman (52) i filmen «Strangerland».

Til tross for at det har florert av bilder av Liam og Maddison i diverse medier de siste månedene, så har ingen av dem selv kommentert det påståtte forholdet. Før nå.

I et intervju med magasinet Confidential letter nemlig 22-åringen for første gang på sløret om spekulasjonene rundt en romanse mellom henne og «Hunger Games»-kjekkasen.

- Jeg vil ikke svare på det spørsmålet. Regelen min er å ikke snakke om privatlivet mitt, forteller hun til bladet, ifølge E! News.

- Fra et objektivt perspektiv kan jeg forstå hvorfor folk er interesserte, fortsetter hun, og understreker at «dette ikke er noe som er hennes hverdagskost».

- Jeg forstår det. Alle ønsker sladder. Det er menneskelig natur. Det plager meg egentlig ikke så mye. Jeg bare lar være å gi det oppmerksomhet.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

- Føler seg forrådt

Browns kommentarer om forholdet kommer bare et par uker etter at Hemsworths svigerinne, Elsa Patsky (43), åpnet seg om bruddet mellom Liam og Miley.

Den spanske skuespilleren og modellen, som er gift med Liams storebror, Chris Hemsworth (36), har kjent Miley helt siden hun ble sammen med filmstjernen for første gang i 2009.

- Etter å ha dedikert ti år til dette forholdet, så er Liam litt nedfor, men det går greit med ham, fortalte hun i et intervju med Hola!, ifølge Us Weekly.

- Han er en sterk gutt som fortjener det beste. Jeg synes han fortjener mye bedre, la hun til, med et tydelig stikk til sangfuglen.

Ifølge Radar Online har også Elsa og Chris gitt streng beskjed til Miley om å slutte å leke med følelsene til Liam.

- Det er de som må plukke opp bitene, og de vil gladelig gjøre alt for å beskytte ham, inkludert å stenge Miley ute av livet hans, fortalte en kilde til nettstedet i høst.

Da artisten i tillegg slapp låten «Slide Away» - der hun angivelig antyder at Liam har et rusproblem, fikk det ekteparet til å se rødt.

- De ønsket Miley velkommen med åpne armer, selv om hun var altfor vill og umoden for vennekretsen deres, og de føler seg forrådt av oppførselen hennes, la kilden til.

LES OGSÅ: Gunhild Stordalen røper gladnyhet etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer