Liam Hemsworth og Maddison Brown:

Nå snakker hun om romanseryktene

- Jeg kan forstå hvorfor folk er interessert.

NYTT PAR? For rundt to måneder siden ble Liam Hemsworth og Maddison Brown sett sammen hånd i hånd for første gang. Foto: NTB Scanpix/ Instagram
NYTT PAR? For rundt to måneder siden ble Liam Hemsworth og Maddison Brown sett sammen hånd i hånd for første gang. Foto: NTB Scanpix/ Instagram Vis mer
Publisert

I august kom sjokknyheten om Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) skulle skilles etter kun åtte måneder som ektepar.

- Liam og Miley har blitt enige om å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem mens de konsentrerer seg om seg selv og karrierene sine, bekreftet Mileys talsperson til People.

Mens Liam holdt en lav profil da bruddet ble kjent, skapte Miley derimot store overskrifter. Hun ble nemlig fotografert i hete omfavnelser på ferie i Italia med Brody Jenners (35) ekskone, Kaitlynn Carter (30).

Etter rundt en måned tok romansen brått slutt i september, men kort tid etterpå var hun å finne i armene på Cody Simpson (22).

- Alle ønsker sladder

I oktober begynte også ryktene å svirre om at Liam hadde begynt å date igjen. Da ble han nemlig observert hånd i hånd med australske Maddison Brown (22).

Duoen nøt et måltid sammen på den italienske restauranten Sant Ambroeus i New York, og senere samme dag ble de sett i het omfavnelse ute i storbyens gater.

Maddison Brown er modell og skuespiller, og er for tiden å se som rollefiguren Kirby Andrews i tv-serien «Dynastiet». Hun har også spilt mot Nicole Kidman (52) i filmen «Strangerland».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer