Nå snakker hun om kjendiseksene

Katy Perry åpner seg om forholdene til Russell Brand og John Mayer.

SNAKKER OM EKSEN: Katy Perry sier hun har et godt forhold til eksen John Mayer selv om ryktene skulle ha det til at han var utro.  Foto: 247PapsTV / Splash News/All Over
SNAKKER OM EKSEN: Katy Perry sier hun har et godt forhold til eksen John Mayer selv om ryktene skulle ha det til at han var utro. Foto: 247PapsTV / Splash News/All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2011 skilte Katy Perry (29) seg fra den britiske komikeren Russell Brand (39) etter bare 15 måneders ekteskap.

Etter bruddet trøstet hun seg med John Mayer (36), og duoen hadde et av-og-på forhold frem til de satte en strek i februar i år.

Nå snakker Katy for første gang om bruddet fra den notoriske skjørtejegeren - som skal ha vært utro mot den søte popstjernen.

- Jeg har fortsatt mye respekt for ham og jeg vet at han har det samme for meg. Det er ikke noe ondt blod mellom oss, men jeg er sikker på at forholdet vil inspirere noen sanger, sier Katy i siste nummer av amerikanske Cosmopolitan ifølge Radaronline.

I terapi etter bruddet

Og selv om hennes første ekteskap med Brand var i korteste laget ser sangeren på det som en lærerik opplevelse.

SEXY OG SINGEL: Den flotte sangeren har blitt koblet til flere menn den siste tiden, men forteller at hun trives som singel.  Foto: Elizabeth Goodenough/Everett Collection/All Over Press
SEXY OG SINGEL: Den flotte sangeren har blitt koblet til flere menn den siste tiden, men forteller at hun trives som singel. Foto: Elizabeth Goodenough/Everett Collection/All Over Press Vis mer

- Det føles ut som en evighet siden, som å grave opp en gammel grav. Det har blitt mye terapi som har brakt med seg forståelse og modning. Man må kjempe seg gjennom søla for å finne et harmonisk sted og på lang sikt skjønner jeg at jeg trengte en bedre lagkamerat.

Det ryktes nå at «Roar»-stjernen har funnet tilbake til  «Florence and the Machine»- gitaristen Rob Ackroyd.

Katy Perry kommer til Norge og holder konsert på Telenor Arena 20. mars 2014.

LES OGSÅ: Slik kommer Katy seg over eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer