Bella Hadid:

Nå snakker hun om det bitre bruddet

- Kjærlighet gjør vondt, men man må komme seg gjennom det.

SNAKKER UT: Bella Hadid snakker endelig ut om bruddet med The Weeknd. Foto: NTB Scanpix.
SNAKKER UT: Bella Hadid snakker endelig ut om bruddet med The Weeknd. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I november kom nyheten om at Bella Hadid (20) og Abel Tesfaye (26), bedre kjent som The Weeknd hadde gått fra hverandre etter halvannet år.

HETT PAR: Bella og The Weeknd var et av Hollywoods heteste par i halvannet år. I november i fjor tok kjærligheten slutt angivelig på grunn av deres fulle kalendere. Foto: NTB Scanpix. 
HETT PAR: Bella og The Weeknd var et av Hollywoods heteste par i halvannet år. I november i fjor tok kjærligheten slutt angivelig på grunn av deres fulle kalendere. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Det har omsider vært stille fra begge siden bruddet ble kjent, men nå ser det imidlertid ut til at Bella er klar for å snakke.

I et intervju med Teen Vogue forteller den unge modellen om bruddet for første gang.

- Det var mitt første brudd.. Og så offentlig. Som en utenforstående mener man kanskje at jeg taklet det bra, men det er alltid i hjertet ditt og du kommer alltid til å føle det tungt. Det kommer til å være vanskelig en stund, sier modellen ifølge Contact Music.

- Kjærlighet gjør vondt, men man må komme seg gjennom det. Jeg kommer alltid til å respektere og elske han. Noen ganger vil det være trist eller ha lyst til å håndtere det anderledes, men på slutten av dagen vil man vel aldri brenne en bro man har kjempet for å bygge, fortsatte hun.

Supermodellen vil imidlertid ikke kommentere ryktene om at eks-kjæresten skal ha funnet tonen med hennes venninne, artisten Selena Gomez (24).

SPL1437363_016
SPL1437363_016 Vis mer

Umiddelbar tiltrekning

«The Weeknd» og Bella ble sammen i april i 2015 og det skal angivelig ha vært tiltrekning umiddelbart.

- Jeg kontaktet henne fordi jeg ønsket at hun skulle bli avbildet til albumcoveret mitt. Motivet mitt var rett og slett å jobbe med henne, avslørte han i fjor til bladet Rolling Stones, ifølge US Weekly.

- Det hele skjedde veldig naturlig. Forholdet ble nesten levert i fanget mitt, innrømmet han.

Møttes på scenen

Da det verdenskjente moteshowet, Victoria´s Secrets gikk av stabelen før jul i fjor var The Weeknd en av de heldige artistene som fikk opptre.

At hans bidrag har fått mye oppmerksomhet, er ingen hemmelighet. Det var imidlertid ikke det musikalske som vakte oppsikt, men heller det faktum at Bella Hadid (20) var en av modellene som gikk nedover catwalken under hans opptreden.

IKKE KLEINT: Bella så rimelig selvsikker ut da hun møtte eksen på catwalken. Møtet har fått mye oppmerksomhet i ettertid. Foto: NTB Scanpix. 
IKKE KLEINT: Bella så rimelig selvsikker ut da hun møtte eksen på catwalken. Møtet har fått mye oppmerksomhet i ettertid. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Det tok nemlig ikke lang tid før reaksjonene rundt deres svært offentlige sammenkomst i natt, begynte å svirre i sosiale medier.

Selv om de mindre positive reaksjonene har vært mange, er det også flere brukere i sosiale medier som hyller Hadid, og mener at hun var i en «drømmesituasjon».

Spøkefulle internetthumorister lot nemlig ikke sjansen gå fra seg i dette tilfellet:

- Når du ser knallbra ut, og har et hemmelig ønske om at du skal treffe på eksen, lyder en av meldingene.

Ny flørt

OPPTRÅDTE SAMMEN: The Weeknd og Selena Gomez optrådTe sammen under Victoria´s Secret i 2015. Foto: NTB Scanpix. 
OPPTRÅDTE SAMMEN: The Weeknd og Selena Gomez optrådTe sammen under Victoria´s Secret i 2015. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

I januar ble The Weeknd og Selena Gomez observert på et stevnemøte på den eksklusive restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica i Los Angeles.

- Det var en romantisk date i regnet. De oppførte seg som et par, bestilte pasta og delte maten. Hun virket veldig oppslukt av ham og smilte mye. De forlot stedet hånd i hånd, forteller et øyenvitne til People.com.

LES OGSÅ: Moren til Tom Cruise funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer