AVSLAPPET: Gwyneth Paltrow forteller at hun ikke er noen «Bridezilla» i forkant av bryllupet med Brad Falchuk (t.h.). Foto: NTB scanpix
AVSLAPPET: Gwyneth Paltrow forteller at hun ikke er noen «Bridezilla» i forkant av bryllupet med Brad Falchuk (t.h.). Foto: NTB scanpix Vis mer

Gwyneth Paltrow:

Nå snakker hun om bryllupet

Skuespilleren er for travel til å planlegge sitt eget bryllup med Brad Falchuk.

Publisert

I november 2017 ble det kjent at «Glee»-produsent Brad Falchuk (46) hadde fridd til den kjente skuespilleren Gwyneth Paltrow (45).

Duoen holdt forholdet hemmelig frem til september 2015, da de dukket opp sammen på premieren av «Scream Queens» i Los Angeles.

Paret har ikke delt mye om bryllupsplanleggingen etter at forlovelsen ble kjent.

Forrige helg, da «In Goop Health Summit» ble arrangert for tredje gang, tok imidlertid Paltrow en prat med E!News.

Veldig opptatt

Da oppdaterte hun fansen om hvordan de ligger an når det kommer til planleggingen av den store dagen.

- Jeg er veldig travel, så jeg har egentlig ikke involvert meg så mye i det. Jeg har så mye på gang og jeg driver å setter det der ut til andre, sa hun, og la til:

- Jeg er sannsynligvis den absolutt minst Bridezilla-aktige personen som har kommet inn dørene hos bryllupsplanleggeren min.

GRUNNLEGGER: Skuespiller Gwyneth Paltrow står bak livstilsmerket Goop. Foto: NTB scanpix
GRUNNLEGGER: Skuespiller Gwyneth Paltrow står bak livstilsmerket Goop. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det lykkelige paret møttes på jobb, under innspillingen av serien «Glee». Paltrow spilte en rolle i serien, mens Brad var produsent.

Gwyneth Paltrow er for øvrig grunnleggeren av livstilsmerket Goop som fokuserer på helse, velvære, mote, mat og reise.

Saken fortsetter nedenfor.

Tidligere i år spekulerte imidlertid mediene i om paret allerede hadde giftet seg i skjul, da de i april holdt en storslått fest i Hollywood, med over 400 personer på gjestelisten.

Hverken Paltrow eller Falchuk kommenterte ryktene den gang, men Hollywood-stjernens nye intervju med E!News avkrefter tilsynelatende disse spekulasjonene.

Flere forhold

Gwyneth Paltrow var tidligere forlovet med den anerkjente skuespilleren Brad Pitt (54), men de to valgte å bryte med hverandre i 1997.

I 2003 giftet hun seg med Coldplay-vokalist Chris Martin (41), men de gikk hver til sitt i 2014.

Etter to år som separerte, ble skilsmissen godkjent sommeren 2016.

Duoen gått foran som et godt eksempel på hvordan man kan bevare vennskapet og familiebåndene til tross for brudd.

De har barna Apple Blythe Alison Martin (14) og Moses Bruce Anthony Martin (12) sammen, og gjorde mye for at overgangen skulle bli smertefri for dem.

Saken fortsetter nedenfor.

KOLLEGER: Skuespillervennine Meg Ryan kom også på Gwyneth Paltrows Goop-arrangement forrige helg. Foto: NTB scanpix
KOLLEGER: Skuespillervennine Meg Ryan kom også på Gwyneth Paltrows Goop-arrangement forrige helg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fant lykken på ny

Ett år etter bruddet innrømmet «Coldplay»-vokalisten at det hele har vært tøft.

- Jeg våkner fremdeles mange dager og er deppa, men nå føler jeg at jeg har riktige redskaper til å snu det vonde rundt, fortalte han den gang til Sunday Times, ifølge UsWeekly.com.

Paltrows eks fant i desember lykken med «Fifty Shades»-stjernen Dakota Johnson (29).

E!News skriver for øvrig at Paltrow i september 2017 avslørte til The Hollywood Reporter at hun jobbet med et TV-program med arbeidstittel «The Radical Wellness Show».

- Vi er i forhandlinger akkurat nå. Vi har kommet veldig nærme å faktisk produsere et TV-show, fortteller hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Kan miste foreldreretten for barna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer