LYKKELIGE TIDER: Selena og Justin var kjærester i drøyt to år, før forholdet tok slutt i november i fjor.  Foto: All Over Press
LYKKELIGE TIDER: Selena og Justin var kjærester i drøyt to år, før forholdet tok slutt i november i fjor. Foto: All Over PressVis mer

Nå snakker hun om bruddet med Bieber

-Jeg har vært i gjennom mye, forteller Selena Gomez.

SEOGHØR.NO: Helt siden det ble kjent at det var slutt mellom Justin Bieber (18) og Selena Gomez (20) har sistnevnte nektet å snakke om forholdet.

Men på en konsert til inntekt for UNICEF skal hun ha lettet litt på sløret, ifølge RadarOnline. Før hun skulle gjøre sin versjon av Justin Timberlakes (31) monsterhit «Cry Me a River» henvendte hun seg til publikum.

- Jeg har vært igjennom mye de siste månedene. Det har vært rart, trist og kult. Denne sangen her kan jeg definitivt kjenne meg igjen i.

Folk i salen beskrev popstjernens versjon som full av følelser. Hun virket nesten sint, men Selena virket å ta det hele med fatning.

- Alt som skjer i livet skjer for en grunn, sa hun.

Forholdet mellom Selena og Justin sprakk i november i fjor etter at hun angivelig følte at hun ikke kunne stole på ungpikeidolet.

LES OGSÅ: Brøt ut i latter under sex-scene