Nå snakker hun om befruktningen

- Jeg har ikke gjort noe galt, sier «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara.

KRANGLER OM NEDFRYSTE EGG: Sofia Vergara hevder hun har kontrakt på at de befruktete eggene hun og eks-forloveden Nick Loeb frøs ned mens de var sammen, skal ødelegges. Det hevder han ikke stemmer. Foto: Scanpix
KRANGLER OM NEDFRYSTE EGG: Sofia Vergara hevder hun har kontrakt på at de befruktete eggene hun og eks-forloveden Nick Loeb frøs ned mens de var sammen, skal ødelegges. Det hevder han ikke stemmer. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Sofia Vergara (42) - kjent fra TV-serien «Modern Family» - har siden april vært involvert i en bitter krangel med eks-kjæresten Nick Loeb (39).

Før de gikk fra hverandre i 2014, etter å ha vært forlovet i to år, frøs paret ned to befruktete egg.

Men selv om Sofia nå er forlovet med True Blood-stjernen Joe Manganiello (38), sa Loeb i forrige måned at han fortsatt ønsker seg barn med henne.

Krangler om eggene

Han vil derfor ikke gå med på Sofias ønske om at de nedfryste eggene skal destrueres, slik Sofia hevder hun har en kontrakt på.

SER FRAM TIL BRYLLUP: Sofia Vergara har for lengst kommet over bruddet med Nick Loeb og er for tiden forlovet med skuespiller Joe Manganiello. Foto: SipaUSA
SER FRAM TIL BRYLLUP: Sofia Vergara har for lengst kommet over bruddet med Nick Loeb og er for tiden forlovet med skuespiller Joe Manganiello. Foto: SipaUSA Vis mer

Sofia, som har sønnen Manolo (22) fra et tidligere forhold, har vært taus om krangelen - helt til nå.

Mandag uttalte hun seg for første gang om saken i programmet til den kjente amerikanske radiostjernen Howard Stern.

- Han har signert en kontrakt. Hvis det var så viktig for ham, burde han tatt det mer seriøst da vi bestemte oss for det.

- Vi gjorde det to ganger. Man gjør kanskje en tabbe en gang, men to ganger? Og nå vil han endre mening. Man må stå for det man signerer på.

Ødelegger ikke bryllupsgleden

Hun lar imidlertid ikke krangelen ødelegge gleden over sitt kommende bryllup til Joe Manganiello.

- Vi lar advokatene ta seg av det. Vi har det bare gøy sammen. Vi har nettopp flyttet inn i et nytt hus og vi planlegger et bryllup, sier hun ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: Snakker ut om bruddet

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer